Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
berlin. Marc Hester kommer ikke til at danne par med Alex Rasmussen under det kommende seksdagesløb i Ballerup ved København.
Foto: MOGENS FLINDT (arkiv)

berlin. Marc Hester kommer ikke til at danne par med Alex Rasmussen under det kommende seksdagesløb i Ballerup ved København.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Kommende rivaler styrer mod fælles succes på udebane

Alex Rasmussen og Marc Hester har lagt fint ud i Berlins seksdagesløb.

Cykling
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Inden de fra på torsdag er udset til at optræde som indædte rivaler i det 53. københavnske seksdagesløb, jagter den firedobbelte verdensmester Alex Rasmussen og Danmarks mest rutinerede vinterbanerytter Marc Hester fælles succes i den tilsvarende styrkeprøve på Berliner Velodrom.

Og de to danskere, der i Ballerup Super Arena får henholdsvis Michael Mørkøv og belgieren Jasper De Buyst som makkere, er kommet glimrende fra start i den tyske hovedstad.

Hjemmebanefavoritter har taget føringen

Efter de to første døgn synes Rasmussen og Hester, der i denne vinter har kørt sammen i Amsterdam, Gent og Zürich, således på kurs mod deres første podieplads, efter at det hidtil er blevet til to placeringer som nr. 4 og en enkelt som nr. 6.

Læs også

Hjemmebanefavoritterne Leif Lampater og Marcel Kalz, der også danner par i Ballerup, har lagt sig alene i spidsen med 118 point. En omgang efter følger den spansk-belgiske duo David Muntaner-Kenny De Ketele med 117, mens Rasmussren og Hester er noteret for 106.

Lampater-Kalz vandt nattens første jagt en omgang foran konkurrenterne, mens danskerne slog til i den lange, uden at de dog formåede at lægge de øvrige toppar klart bag sig.

Danskere lukker og slukker

De tre førende konstellationer har alle fået godskrevet en bonusomgang ved at runde 100 point. Dermed er de tre andre, som kan tænkes at blande sig i jagten på podiehæder, to runder bagude.

Det drejer sig om hollænderne Yoeri Havik-Nick Stöpler med 84 point, Christian Grasmann, Tyskland-Bobby Lea, USA 72 og de østrigske europamestre Andreas Müller-Andreas Graf med 52.

Læs også

Derfra er der et spring ned til Lucas Liss, Tyskland og Otto Vergaerde, Belgien, som er kørt seks omgange bagud, mens Jesper Mørkøv og hans tyske makker Nico Hesslich følger på ottendepladsen yderligere en runde efter.

Debutanten Elias Helleskov Busk ligger sammen med tyskeren Tino Thömel på 13.-pladsen blandt de 16 par 10 omgange bagude, mens Mathias Krigbaum og Simon Bigum lukker og slukker med et minus på 11 runder.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden