Jakob Friis-Hansen skulle først være begyndt i Fremad Amager næste sæson, men efter fem nederlag i træk blev Peer F. Hansen i dag fyret og afløst af den tidligere landsholdsspiller.
Foto: JENS DRESLING

Jakob Friis-Hansen skulle først være begyndt i Fremad Amager næste sæson, men efter fem nederlag i træk blev Peer F. Hansen i dag fyret og afløst af den tidligere landsholdsspiller.

Fodbold

Fremad Amager skifter træner før tiden

Jakob Friis-Hansen afløser Peer F. Hansen i Fremad Amager, der har to ugers pause inden næste skæbnekamp i 1. division.

Fodbold

I mandags vandt HIK med Michael Madsen som debuterende træner 2-0 over Fremad Amager og gjorde bundkampen i Viasat Sport Divisionen ekstremt spændende.

Michael Madsen har afløst Jakob Friis-Hansen som træner i HIK, og nu afløser Jakob Friis-Hansen i stedet Peer F. Hansen før tiden i Fremad Amager, hvor han ellers først skulle starte næste sæson.

En mentalt spark er nødvendigt »Der skal ske noget radikalt, og vi tror på, at det kan få en effekt. Det er jo ikke dårlige fodboldspillere, men det er mentalt, de lige skal have et spark«, siger Fremad Amagers direktør, Nicolai Kaas-Heilmann, om trænerskiftet, der har baggrund i fem nederlag i træk..

Jakob Friis-Hansen får to ugers arbejde med sin nye spillertrup, eftersom Fremad Amagers bundgyser mod AB er udsat fra den kommende weekend til 13. juni, fordi Fremad Amager har sendt to færinger, Jonas Tor Næst og Andrew av Fløtum, hjem til EM-kampe mod Skotland og Italien.

Fremad Amagers tredje træner
Peer F. Hansen var afløser for Benny Johansen, der i første omgang blev gjort til sportschef i Fremad Amager, men siden fyret, da gruppen af færøske investorer trådte til i klubben.

Dermed er Fremad Amager den tredje storkøbenhavnske 1. divisionsklub, der har skiftet træner de seneste uger.

HIK's første sejr i 17 kampe

Johnny Petersen har afløst Christian Andersen i AB, der siden har spillet uafgjort to gange og er kravlet op på den rigtige side af nedrykningsstregen, mens HIK i mandags efter trænerskiftet vandt for første gang i 17 kampe og overlod sidstepladsen til Brabrand.

Peer F. Hansen er i øvrigt nævnt i Ekstra Bladet som ny træner for Brøndbys andethold i 2. division øst, der i foråret har haft klubbens Superligatræner Tom Køhlert og den tidligere førsteholdsspiller Søren Colding som trænere.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce