Jakob Friis-Hansen er i bedste forståelse med sin hidtidige arbejdsgiver, HIK, blevet enig om at stoppe som træner øjeblikkeligt.
Foto: JENS DRESLING

Jakob Friis-Hansen er i bedste forståelse med sin hidtidige arbejdsgiver, HIK, blevet enig om at stoppe som træner øjeblikkeligt.

Fodbold

HIK skifter træner inden nedrykningskamp

Jakob Friis-Hansen er sat fra bestillingen i HIK, der i morgen møder trænerens kommende klub, Fremad Amager, i en nedrykningsslag i 1. division.

Fodbold

HIK har inden mandagens vigtige nedrykningskamp mod Fremad Amager skiftet ud på trænerposten.

Jakob Friis-Hansen flytter fra næste sæson fra netop HIK til Fremad Amager, og Gentofteklubben har derfor vurderet, at man står over for en interessekonflikt, som ingen af parterne kan være tjent med.

Fem point fra at undgå nedrykning Det bliver således en anden tidligere udlandsprofessionel, Michael Madsen, der i sæsonens sidste fem kampe overtager som træner i HIK, når 1. divisionsbundholdet skal gennem en vanskelig kamp for at undgå nedrykning.

HIK er sidst i den næstbedste række, fem point efter Fremad Amager lige over nedrykningsstregen.

Tidligere assistent som ny chef

Michael Madsen har som spiller en fortid i Albertslund, Avarta, AB, Bari, Wolfsburg, FC Nordsjælland, HIK og Lyngby, hvor han tidligere denne sæson måtte opgive at spille videre på grund af en skade.

Han har tidligere fungeret som spillende assistenttræner for Jakob Friis-Hansen i HIK og Michael Madsen har allerede indgået aftale om at blive HIK's ny cheftræner fra næste sæson.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce