Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Simon Kjær dropper nu Mikkel Beck som agent. Det sker, efter Beck for få uger siden blev frataget sin agentlicens. Arkiv
Foto: CARLO BARONCINI/AP

Simon Kjær dropper nu Mikkel Beck som agent. Det sker, efter Beck for få uger siden blev frataget sin agentlicens. Arkiv

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Simon Kjær dropper dømt agent

Mikkel Beck har rådgivet Simon Kjær for sidste gang. Fremover er det Palermo-spillerens egen far, der fungerer som agent.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den seneste tids ballade omkring spilleragenten Mikkel Beck koster ham nu jobbet som rådgiver for Simon Kjær.

Ifølge B.T. skrev Simon Kjær nemlig lørdag aften under på en ny kontrakt med sin italienske klub Palermo, og det skete uden Mikkel Becks tilstedeværelse.

»Mikkel Beck har været en god og loyal agent for Simon, og vi har intet at udsætte på hans arbejde, men den senere tids omtale og især den dom, der er faldet over ham, har gjort, at vi har valgt at opsige samarbejdet med ham, så fra nu er der ingen professionel kontakt mellem Mikkel og Simon. Nu varetager jeg Simons interesser frem over«, siger spillerens far, Jørn Kjær, til B.T.

Afbrydelsen kommer efter en turbulent periode, hvor Mikkel Beck i begyndelsen af september fik frataget sin licens til at drive agentvirksomhed efter sin dobbeltrolle i sagen om Martin ’Polle’ Christensen.

LÆS OGSÅ

DBU pressede på

I første omgang meldte Simon Kjær ellers ud, at der ikke var grund til at droppe Mikkel Beck som rådgiver, men det fik DBU til at reagere og opfordre den unge landsholdsforsvarer til at finde en ny rådgiver.

»Vi har også tillid til, at Simon vil lytte til os, når vi som fodboldforbund og tilsynsførende myndighed lige får chancen for at orientere ham om situation og de konsekvenser, fratagelsen af Mikkel Becks spilleragentlicens har for hans klienter«, sagde kommunikationschef i DBU, Lars Berendt til Ekstra Bladet lørdag.

Nu har Kjær tilsyneladende lyttet til sin danske arbejdsgiver, og fremover er det altså Jørn Kjær, som er holdleder for FC Midtjyllands SAS Liga-mandskab, som skal forhandle kontrakter på plads for sin søn.

Kontraktunderskrivelsen med Palermo vil Ifølge B.T. give Simon Kjær et stort lønhop, og den løber de næste fire år.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden