Farvel. BBC peger på, at Ramires er på vej til Kina.
Foto: Tim Ireland/AP

Farvel. BBC peger på, at Ramires er på vej til Kina.

Fodbold

Transferrygter: Chelsea henter en brasilianer og sælger en anden

Bundhold kæmper for Debuchy, mens Newcastle ser ud til at få engelsk landsholdsspiller.

Fodbold

Vi nærmer os februar, og det betyder, at det snart er sidste chance for at få handlet, inden transfervinduet smækker i.

Flere af de engelske hold ser ud til at have travlt med at få hentet de sidste forstærkninger.

En brasilianer ud og en ind

Mens Alexandre Pato ser ud til at være snublende tæt på at skrive under med Chelsea, er Ramires efter sigende på vej mod et Chelsea-exit.

Britiske BBC beretter, at den 28-årige brasilianer er på vej til den kinesiske klub Jiangsu Suning for 250 millioner kroner. Den benhårde midtbanemand skrev under på en ny kontrakt i oktober, men har haft svært ved at få plads i startopstillingen i denne sæson.

Ifølge The Telegraph flyver Alexandre Pato til London inden for den nærmeste fremtid for at lukke en låneaftale med de forsvarende engelske mestre. Aftalen forventes at blive lukket i morgen, skriver avisen.

Ifølge Sky Sports er låneaftalen allerede på plads mellem Chelsea og Patos brasilianske klub Corinthians.

Newcastle forstærker sig yderligere

Nedrykningskandidaterne fra det nordøstlige England har igen åbnet op for pengepungen. Efter at have sikret sig Henri Saivet og Jonjo Shelvey står Newcastle nu til at hente Andros Townsend fra Tottenham. Newcastle har efter sigende været interesseret i spilleren i længere tid, men det har lignet, at Tottenhams prisskilt var sat for højt.

Ifølge BBC har de to klubber dog nået til enighed om en pris på omkring 120 millioner kroner.

Et farvel til Tottenham ser endnu mere klart ud i dag efter et tweet fra den 24-årige englænder, der indikerede, at hans tid i Tottenham er ovre efter 16 år i klubben. Townsend har spillet 10 kampe for det engelske landshold, men har kun spillet tre kampe for Tottenham i denne sæson.

Bundhold kæmper om Debuchy

Aston Villas træner, Remi Garde, har ifølge The Daily Mail brugt store dele af måneden på at prøve at overbevise Arsenals Mathieu Debuchy om, at han vil have godt af at tage en låneophold i Birmingham-klubben. Indtil videre har franskmandens endelige svar udeblevet.

Nu forsøger Sunderland at snuppe franskmanden for næsen af deres rivaler i bundstriden, skriver avisen.

Ifølge Daily Mails oplysninger tilbragte Sam Allardyce mandagen i London på at prøve at overbevise højrebacken og Arsenal om, at et låneophold i det nordøstlige England vil være et smart valg.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce