Mål. Tottenham-angriberen Harry Kane sparkede England i gang i det overraskende comeback mod de tyske verdensmestre.
Foto: Gero Breloer/AP

Mål. Tottenham-angriberen Harry Kane sparkede England i gang i det overraskende comeback mod de tyske verdensmestre.

Fodbold

Fantastiske mål sikrer England comeback-sejr over Tyskland

England vendte 0-2 til 3-2 på udebane mod Tyskland i en kamp, der bød på spektakulære scoringer.

Fodbold

Det engelske fodboldlandshold har fået en stor opmuntring to en halv måned før starten på EM i Frankrig.

Lørdag aften vandt Roy Hodgsons tropper med 3-2 på udebane over de tyske verdensmestre i en testkamp, hvor englænderne var to mål bagud efter en times spil.

Opturen fortsætter også for angriberen Jamie Vardy, der til daglig scorer masser af mål for titelaspiranten Leicester i Premier League.

Mod tyskerne demonstrerede forwarden på ny, at han har gang i en usædvanlig god sæson, da han på spektakulær facon scorede sit første landskampmål og sørgede for den engelske udligning med godt et kvarter igen.

Vardys scoring faldt på en perfekt timet hælafslutning, hvor han i fuldt løb drejede Nathaniel Clynes tværaflevering i nettet bag en forbløffet Manuel Neuer i det tyske mål.

I kampens tillægstid fuldendte Eric Dier den engelske triumf ved at heade et hjørnespark ind til en 3-2-sejr, der utvivlsomt vil sætte liv i håbet om en god præstation ved EM til sommer.

Det engelske comeback blev kulminationen på en underholdende kamp mellem to mandskaber, der var bedre til at angribe end til at forsvare sig.

De undertippede englændere spillede frisk og ubekymret mod verdensmestrene, der til gengæld ikke havde store problemer med at skabe chancer i den anden ende.

Kane sparkede liv i England

Tilbagevendte Mario Gomez fik før pausen fejlagtigt et mål annulleret for offside, men tog revanche ved at score tyskernes 2-0-mål i anden halvleg.

Forinden havde Toni Kroos åbnet scoringen på et flot, brækkende venstrebensskud i en situation, hvor den engelske målmand, Jack Butland, blev skadet og måtte lade sig udskifte.

Men netop som tyskerne så ud til at spille sig til en sikker sejr, indledte Harry Kane englændernes comeback.

Efter en times spil driblede han rundt i straffesparksfeltet med flere tyske forsvarere halsende efter sig, inden han klappede kuglen ind i det lange hjørne.

Begge lande skal i aktion igen på tirsdag, hvor England får besøg af Holland, mens Tyskland tager imod Italien.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce