Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

    Anapa.
Træning og pr-møde dagen efter Australien kampen.
Lars Høgh træner målmændene Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow


Danmark spiller VM
Foto: Finn Frandsen

Anapa. Træning og pr-møde dagen efter Australien kampen. Lars Høgh træner målmændene Kasper Schmeichel og Frederik Rønnow Danmark spiller VM

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Åge Hareide giver trætte VM-spillere en fridag

Træthed påvirker fodboldlandsholdets spil, og derfor har Åge Hareide valgt at give spillerne et træningshvil.

Fodbold
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

De danske VM-spillere har udsigt til en fridag efter 12 intense dage i Rusland.

For at sikre friske ben og mental parathed til tirsdagens VM-skæbnekamp mod Frankrig har Åge Hareide besluttet at lade spillerne få fri for en tur på træningsbanen lørdag.

Det bekræfter Dansk Boldspil-Union (DBU) over for TV2 Sport fredag aften.

Allerede inden spillerne skulle igennem en let træning fredag eftermiddag - dagen efter 1-1-kampen mod Australien - luftede Hareide idéen.

»Vi kommer sandsynligvis til at trappe mere ned til træningerne frem mod Frankrig-kampen, og det kan være, at spillerne får fri fra træning lørdag for at hvile og lave lidt alternativ træning«, sagde Åge Hareide.

Træthed førte til fejl mod Australien

VM-jokeren Martin Braithwaite var tilhænger af det forslag, selv om han ikke mener, at man kan tale om træthed i VM-truppen.

Når man spiller i sin klub, har man som regel en ugentlig fridag, så jeg tror, at det ville være en god idé, hvis vi også fik en

»Når man spiller i sin klub, har man som regel en ugentlig fridag, så jeg tror, at det ville være en god idé, hvis vi også fik en, for det har vi ikke haft, siden vi tog herned«, sagde Braithwaite.

Friskhed bliver et tema, som kommer til at spille ind på holdsammensætningen i kampen mod Frankrig. Det kan betyde, at der kommer udskiftninger i den danske startopstilling.

»Vi må vurdere, om vi skal skifte mere ud. Vi skal have friske ben og en stor kraft i vores arbejdsindsats, for træthed påvirker vores måde at spille på«, sagde Åge Hareide.

Landstræneren påpegede, at træthed og manglende rutine blandt andet førte til flere fejl mod Australien, hvorfor de danske spillere måtte bruge mange kræfter på at tage returløb.

ritzau

Læs mere:

Annonce

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden