Emiliano Sala blev i lørdags købt fri af Nantes og underskrev i stedet en aftale med Premier League-klubben Cardiff.
Foto: 444 Loic Venance/Ritzau Scanpix

Emiliano Sala blev i lørdags købt fri af Nantes og underskrev i stedet en aftale med Premier League-klubben Cardiff.

Fodbold

Britisk politi: Forsvundet Premier League-spillers overlevelseschance er lille

Politiet på øen Guernsey har tirsdag aften foreløbig sat eftersøgningen af Emiliano Sala på pause.

Fodbold

Politiet på øen Guernsey i Den Engelske Kanal indstiller eftersøgningen af fodboldspilleren Emiliano Sala og piloten i det fly, der mandag aften forsvandt fra radaren, for natten.

Det skriver politiet på Twitter tirsdag klokken 18.

Planen er at genoptage eftersøgningen onsdag morgen.

Chancerne for, at Sala og piloten er i live, er ifølge politiet små, hvis flyet er landet på vandet.

I løbet af dagen er der blevet set flydende objekter i vandet, men man har ikke kunne bekræfte, hvorvidt de stammer fra det forsvundne fly, oplyser politiet.

Tidligere tirsdag blev det bekræftet, at Emiliano Sala var om bord på flyet, der var på vej fra Nantes til Cardiff, da det pludselig forsvandt på myndighedernes radar cirka 20 kilometer fra kanaløen Guernsey.

Købt fri fra sin franske klub for 127 millioner

28-årige Sala blev i lørdags af Premier League-klubben Cardiff købt fri af Nantes for et beløb svarende til cirka 127 millioner kroner. Argentineren underskrev en tre og et halvt år lang kontrakt med Cardiff.

Cardiff udtrykte tidligere tirsdag bekymring for Emiliano Salas tilstand.

»Vi er meget bekymrede over at høre de seneste nyheder om, at et fly er forsvundet i Den Engelske Kanal i nat. Vi venter en bekræftelse, før vi kan sige yderligere«.

»Men lige nu er vi meget bekymrede for Emiliano Salas sikkerhed«, siger Cardiff-formand Mehmet Dalman.

Inden skiftet til Cardiff scorede Sala 12 mål i denne sæson i Ligue 1. Det rækker aktuelt til en delt femteplads på ligaens topscorerliste.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?
  Hør podcast: Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump?

  Henter…

  Klaus Riskær - Danmarks Donald Trump? Klaus Riskær er tilbage på avisernes forsider. Han rejser sig altid igen, uanset om han går konkurs, bliver ekskluderet eller sat i fængsel. Og nu stiller han op til Folketinget. Men hvad driver ham? Og kan det passe, at han i dag er mere til klima og social retfærdighed end til utæmmet kapitalisme? Eller er han – som nogle mener – det danske svar på Donald Trump?

 • 
  A male giant panda from China named Cai Tao eat eats a stick at Taman Safari Indonesia zoo in Bogor, West Java, Wednesday, Nov 1, 2017. Giant pandas Cai Tao and Hu Chun arrived Indonesia last month as part of China's "Panda diplomacy." (AP Photo/Achmad Ibrahim)

  Et kongerige for to pandaer? Kun Kinas allerbedste venner får lov at lease et par af de sjældne pandabjørne, sagde den kinesiske præsident Xi Jinping, da han lovede Danmark et par. Kina har flere gange brugt de sjældne dyr som en brik i deres udenrigspolitik. Men hvad har Danmark givet køb på, for at blive en af Kinas allerbedste venner? At tale om Tibet?

 • 
  Arkitekt Jørn Utzon viser prototype på etfamiliehus i 1969.

  Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?
  Hør podcast: Jørn Utzon – glemte Danmark sin største arkitekt?

  Henter…

  I dag er der premiere på dokumentarfilmen ’Jørn Utzon – manden & arkitekten’ om den dansker, der bl.a. tegnede Sidney-operaen: En bygning, der regnes med blandt det 20. århundredes mest ikoniske bygningsværker. Men hvordan endte Jørn Utzons hjertebarn, operaen i Sidney, som hans livs tragedie? Og hvorfor frøs danske arkitekter ham siden ud?

Forsiden

Annonce