Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Terje Pedersen/AP
Foto: Terje Pedersen/AP

I sommeren 2014 blev dengang 15-årige Martin Ødegaard den yngste spiller på Norges bedste landshold nogensinde, og alverdens storklubber var ude efter ham. Han valgte Real Madrid, der samtidig ansatte hans far på en guldrandet aftale.

Real Madrid gav kæmpetalents far en kontrakt til 25 millioner for at træne U11-holdet

Samme dag som Martin Ødegaard skrev under på sin første kontrakt med Real Madrid, indgik hans far en kontroversiel aftale til cirka 25 millioner kroner med den spanske klub, afslører lækkede dokumenter.

Fodbold
FOR ABONNENTER

Det var en stort anlagt seance. I et lokale på Real Madrids fornemme træningsanlæg sad journalisterne i lag, mens talrige kameraer lagde et konstant knitrende lydspor. På podiet, foran en spraglet sponsorvæg, sad en formel mand i nobelt jakkesæt ved siden af en betuttet lyshåret knægt i en afslappet stribet trøje: Martin Ødegaard.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden