Barcelonas Luis Suarez og resten af holdkammeraterne måtte på ny bide i græsset mod Juventus.
Foto: Manu Fernandez/AP

Barcelonas Luis Suarez og resten af holdkammeraterne måtte på ny bide i græsset mod Juventus.

Champions League

Nulløsning i Barcelona - ny busdramatik i Monaco

Juventus holdt igen Barcelona fra at score og er i CL-semifinalerne sammen med Monaco.

Champions League

Juventus og AS Monaco er de to sidste hold i Champions League-semifinalerne, hvor de gør Real Madrid og Atlético Madrid selskab.

På Camp Nou i Barcelona fik hjemmeholdet - bagud 0-3 fra det første møde i Torino i sidste uge - aldrig etableret et tilstrækkeligt stort pres, der kunne skabe et mirakel på niveau med det, der kom dumpende fra himlen mod Paris SG i sidste måned.

Mændene fra Torino var alt for kløgtige og optrådte med stor disciplin på Camp Nou.

Det sluttede efter et opgør med ganske få store muligheder til Lionel Messi og co.  0-0 i Barcelona, mens  franske Monaco på hjemmebane slog Dortmund 3-1 (6-3 samlet).

Monacos Thomas Lemar lagde flot op til Radamel Falcaos flotte hovedstød til 2-0.
Foto: Martin Meissner/AP

Monacos Thomas Lemar lagde flot op til Radamel Falcaos flotte hovedstød til 2-0.

Kampen ved den franske riviera havde, som i sidste uge, et  kedeligt forspil, men heldigvis ikke med samme skrækfaktor som i Tyskland.

Det lokale politi tilbageholdt ifølge Dortmund klubbens  bus i 20 minutter uden forklaring, mens Champions League-arrangøren Uefa  ifølge AP siger, at den forsinkede ankomst til stadion, der medførte et lettere forsinket kickoff, skyldtes voldsom trafik.

Dortmund-træner Thomas Tuchel forklarede til tyske Sky TV kort før kampstart:

»Vi anede ikke, hvad der foregik. Forsinkelsen gjorde, at vi ikke kunne tænke på fodbold, selv om vi faktisk var godt forberedte«, lød det fra Tuchel, der kunne se Europas mest ombejlede teenager Kylian Mbappe  med sit 23. sæsonmål åbne med 1-0-målet, inden Radamel Falcao helt og aldeles slukkede Dortmund-håbet med et pragtfuldt flyvende hovedstød. Marco  Reus reducerede, inden den indskiftede Valere Germain lukkede små 10 minutter før tid.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce