Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Måååål. LIonel Messi (øverst) og Luis Suárez scorede de to mål for Barcelona i en topkamp, hvor holdet vandt, men også skuffede en dsmule.
Foto: Manu Fernandez/AP

Måååål. LIonel Messi (øverst) og Luis Suárez scorede de to mål for Barcelona i en topkamp, hvor holdet vandt, men også skuffede en dsmule.

La primera
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Stjernerne redder Barcelona i topkamp mod ni Atletico-mænd

Barcelona havde det svært mod Atletico Madrid, der sagtens kunne have fået point med hjem fra topkampen.

La primera
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Træner Diego Simeones game plan bliver uge efter uge nærmest udført til perfektion af Atletico Madrid-spillerne, der afslutter og forsvarer solidt, effektivt og hårdt. De taktiske mønstre virker mod stort set alle, men trods en drømmestart på Camp Nou i topopgøret i den bedste spanske række mod FC Barcelona, så måtte hovedstadsholdet bøje sig efter scoringer af Lionel Messi og Luis Suárez - og to udvisninger.

2-1-sejren til Barcelona sender de forsvarende spanske mestre tre point foran Atletico i tabellen. Og for en kamp færre endda.

[stilling]

Barcelonas backer giver mesterklubben bredde og offensiv dybde, men ofte fylder hverken Dani Alves og Jordi Alba ikke nok, når der er bud efter dem i defensiven. Alba lod Saul Niguez komme alt for let til indlæg, og da der heller ikke blev passet ordentligt på Koke inde foran mål, så var det helt på sin plads, at Atletico kom foran mod det indledningsvist tøvende Barcelona-mandskab. Kokes afslutning var flot og køligt udført med indersiden.

Backer støber kugler

Atletico spillede med stort overblik og med en sådan tæthed mellem kæderne, at Barcelona-træner Luis Enriques mænd ikke kunne stille meget effektivt op. Augusto Fernandez var tæt på at sikre gæsterne en 2-0-føring, men afslutningen langt udefra susede forbi den ene opstander, inden hjemmeholdet så småt kom op i omdrejninger.

Jordi Alba fik revancheret sig for sin lille bommert ved Atleticos scoring, da han i straffesparksfeltet spillede fikst bagud til Lionel Messi, der hamrede ind til 1-1 efter en halv times spil.

Udligningen løsnede en smule op på Barcelona-holdet. Selvtilliden voksede, mens Atletico måtte tage mere og mere hårde metoder i brug for at stoppe Messi, Neymar og Suárez. Sidstnævnte fik scoret 2-1-målet hårdt presset og i fuld fart, efter at Dani Alves havde spillet en præcis aflevering i dybden til ham.

Og så var der ni

Barcelona-føringen gav frustrationerne frit løb hos Atleticos spillere. Luis Filipe kogte over ved at stemple Messi på knæet, og med marchordren kort før pausen syntes topkampen afgjort til Barcelonas fordel. Men de taktisk kløgtige Atletico-mænd er også dygtige boldspillere, og fik i de første 20 minutter af 2. halvleg på ny skabt en lang række irriterende øjeblikke for hjemmeholdet, inden den rutinerede Diego Godin fik sit andet gule kort.

Og først der, var det game over for Atletico Madrid mod et Barcelona-hold, der var langt fra overbevisende, men alligevel tog et særdeles vigtigt skridt mod endnu en titel.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden