Mål. Rajko Lekic (til højre) kom på tavlen mod Lyngbys oprykkere.
Foto: MICK ANDERSON/POLFOTO

Mål. Rajko Lekic (til højre) kom på tavlen mod Lyngbys oprykkere.

Superligaen

Lumsk scoring og stor afbrænder gav spænding

Rajko Lekic er tilbage i vanlig stil og scorede for Silkeborg mod Lyngby.

Superligaen

Heller ikke tredje gang blev lykkens gang for Silkeborg.

Efter nederlag til FC Nordsjælland og FC Midtjylland var der udsigt til tre point på Superliga-kontoen, da oprykkerne fra Lyngby var besøg, men en sen overtidsudligning resulterede i 2-2 og pointdeling.

FAKTA:

På Silkeborg Stadion viste Rajko Lekic - spilleren, der for to uger siden gik glip af en millionkontrakt i Tyrkiet - igen sine energiske egenskaber som frontløber, da han efter en lille halv times spil og hård nærkamp vristede sig fri af Marc Møller og fik skovlet bolden forbi Rune Pedersen og ind over stregen til 1-0.

Lyngby-spillerne stod langt tilbage på banen og overlod initiativet til hjemmeholdet, som dog ikke formåede at skabe yderligere farlige situationer foran oprykkernes mål i første halvleg.

Maskeret afslutning og superstikning Efter pausen, hvor spilkvaliteten var opadgående, var Lekic og co. indledningsvis kun momentvis farlige og udnyttede ikke deres muligheder for at lukke kampen, hvorfor Lyngby kunne bevare optimismen og troen på, at de kunne få point med hjem.

Men da Jesper Bech med et formidabelt hovedstød midt i halvlegen fik scoret til 2-0 lignede det en sikker hjemmesejr, som aldrig ville komme i fare.

Et lille kvarter før tid blev der dog skabt spænding om udfaldet, fordi Kim Aabech med en maskeret og lumsk venstrebensafslutning fik reduceret, inden de 3.200 tilskuere i det 82. minut kunne se Jesper Bech misbruge en chance af de helt store, da han sendte en superstikning fra Lekic centimeter forbi målet.

Utilfredse tilskuere

Jesper Bech- afbrænderen blev dyr.

For et minut inde i overtiden bankede en Lyngby-spiller en afslutning på overliggeren og Ayoub Sørensen kunne let sparke riposten ind til 2-2, der udløste en pibekoncert ned mod træner Troels Bechs Silkeborg-spillere.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce