Foto: BROHUS ANDERS
Superligaen

Brøndby-træner: Vi var elendige

Træner Henrik Jensen havde ikke mange positive ord at sige, efter Brøndbys 1-2-nederlag i Horsens. Jensen havde svært ved at forstå, at hans hold ikke gav mere.

Superligaen

Brøndbys træner Henrik Jensen har ikke mange positive minder fra Casa Arena i Horsens, hvor han tidligere har fungeret som cheftræner for Horsens uden den store succes.

Nu kan han føje endnu en dårlig oplevelse til samlingen, efter at Brøndby tabte den sene søndagskamp 1-2 og ydede en indsats, Jensen ikke havde mange pæne ord tilovers for.

LÆS ARTIKEL

»Det var en elendig præstation. Vi var pivheldige med ikke at være bagud med mere end 1-0 ved pausen, mens anden halvleg var mere lige. Men det var alligevel Horsens, der investerede mest i nærkampene og som ville mest«, erkender den skuffede Brøndby-træner.

Tacklet ud af banen

Han er uforstående over for det faktum, at Horsens udviste mere vilje og gejst og var langt bedre i nærkampene, selv om østjyderne i torsdags havde spillet pokalkvartfinale mod FC Nordsjælland, mens Brøndby-spillerne kunne hvile sig.

»Vi blev tacklet ud af banen af et hold, som ikke er specielt fysisk stærkt. Det virkede som om, vi havde spillet kamp i går, men det var jo i virkeligheden Horsens, der havde en midtugekamp i benene. Vi spillede med for meget 'kattepote'" og gav ikke nok«, siger Henrik Jensen efter at have set det ene point forsvinde med Thomas Kortegaards mål fem minutter før tid.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce