FARVel. Efter fem sæsoner i FC København spillet Jesper Grønkjær afskedskamp på søndag.
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

FARVel. Efter fem sæsoner i FC København spillet Jesper Grønkjær afskedskamp på søndag.

Superligaen

Jesper Grønkjær stopper karrieren

33-årige Jesper Grønkjær stopper karrieren hos FC København.

Superligaen

Fodboldspilleren Jesper Grønkjær stopper karrieren hos FC København. Sidste sommer stoppede han også på landsholdet efter VM-slutrunden i Sydafrika.

LÆS ARTIKEL

»Efter grundige overvejelser er jeg nået frem til beslutningen om at indstille min fodboldkarriere på topplan efter søndagens superligakamp mod AaB. Jeg stopper med lysten og glæden intakt, som har været min drivkraft gennem alle årene - dette har været vigtigt for mig«, siger Jesper Grønkjær til klubbens hjemmeside.

Jesper Grønkjær skiftede til FC København fra tyske Stuttgart i sommeren 2006 og har i de seneste fem sæsoner været en af Superligaens store profiler.

En eventyrlig rejse

»Jeg er og har været umådelig glad for min tid i FC København, og jeg er stolt over at have fået muligheden for at vende hjem til en klub, som inderligt ønskede at indtræde på den internationale scene, og som gjorde det. Rejsen med FC København har været eventyrlig, og jeg har fået oplevelser, der er printet ind i min hukommelse«, siger Jesper Grønkjær.

I slutningen af sin karriere var Grønkjær plaget af en knæskade, men i denne sæson har han stort set været skadesfri hele sæsonen.

ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden