ærgerlig. Karim Zaza har været en god sidste skanse for AaB, men nu skiller klubben sig af med målmanden og flere andre spillere.
Foto: ERNST VAN NORDE (arkiv)

ærgerlig. Karim Zaza har været en god sidste skanse for AaB, men nu skiller klubben sig af med målmanden og flere andre spillere.

Superligaen

AaB smider en skuffet Karim Zaza på porten

Fodboldmålmanden Karim Zaza får ikke forlænget sin kontrakt i AaB.

Superligaen

Dagen efter AaB reddede sig endnu en sæson i Superligaen, har fodboldmålmanden Karim Zaza fået at vide, at han ikke får forlænget sin kontrakt i klubben.

Karim Zaza er dybt skuffet over beskeden, som han fik mandag morgen, da han mødte til træning.

»Jeg troede, at jeg havde oplevet det værste i går. Det gjorde jeg også på banen, men det her har jeg ikke prøvet før«, siger Karim Zaza til TV2/Nord.

»Den havde jeg ikke lige set komme« Den rutinerede målmand havde selv forventet, at han og klubben nu skulle forhandle en ny kontrakt på plads.

»Jeg har hele tiden sagt, at hvis klubben ville have en ny målmand, så var det fair nok, men at få at vide i dag, at jeg ikke skal være her mere, den havde jeg ikke lige set komme«, siger Karim Zaza.

Sportsdirektør Lynge Jakobsen roser Karim Zaza for indsatsen i fire sæsoner i AaB.

»Vi siger farvel til en stor spiller, der har været med til den bedste periode i AaB’s historie. Til kamp og træning har Karim altid sendt professionelle signaler, ligesom han altid har været en god ambassadør for klubben«.

»Vi mener dog, at dette er det rigtige tidspunkt at skilles«, fastslår Lynge Jakobsen.

Flere spillere med kontraktudløb

Karim Zaza kom til AaB i 2007. Han nåede at spille 149 kampe for klubben.

Karim Zaza er blot en af flere spillere, som har kontraktudløb med AaB til sommer.

LÆS OGSÅ

AaB siger ligeledes farvel til Ibekwe Chijioke, Michael Sten, Marc Pedersen og Daniel Christensen, ligesom lejeaftalerne med Morten 'Duncan' Rasmussen, Michael Lumb og Kayke udløber.

Mens det var ventet, at AaB ville sige farvel til 'Duncan' og Lumb, så er det overraskende, at klubben heller ikke vil forlænge kontrakten med offensivspilleren Kayke.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden