indkøb. FCK præsenterede både den nye svenske træner i klubben, Roland Nilsson (th) og den islandske forsvarsspiller Ragnar Sigurdsson i Parken i dag.
Foto: JENS DRESLING

indkøb. FCK præsenterede både den nye svenske træner i klubben, Roland Nilsson (th) og den islandske forsvarsspiller Ragnar Sigurdsson i Parken i dag.

Superligaen

FC København henter islænding i Sverige

Forsvarsspilleren Ragnar Sigurdsson er længe blevet overvåget af FCK.

Superligaen

Samtidig med, at FC København har præsenteret sin nye træner, Roland Nilsson, er det også blevet tid til at sige goddag til en ny spiller i klubben.

LÆS OGSÅ

Det drejer sig om den islandske forsvarsspiller, Ragnar Sigurdsson, der skifter fra IFK Göteborg i den bedste svenske række.

»Jeg har hele tiden været klar til at tage næste skridt. Nu er tiden inde«, siger 24-årige Ragnar Sigurdsson til IFK Göteborgs hjemmeside.

Et step op
»Jeg glæder mig meget til at komme til Nordens bedste klub. Det er helt klart et step op i min karriere at skifte til FCK og dansk fodbold«, siger Ragnar Sigurdsson.

Det danske mesterhold har længe haft islændingen i kikkerten.

»Vi har haft lejlighed til at se Ragnar rigtig mange gange i kamp for IFK Göteborg. Derfor er det altid en særlig glæde, når lang tids scoutingarbejde resulterer i en signing. I dette tilfælde har vi oven i købet kunne gøre brug af Rolands stærke kendskab til svensk fodbold og til Ragnar«.

Ansat for fire år

»Sigurdsson er allerede en etableret spiller med mange kampe under bæltet, men samtidig ser vi yderligere potentiale for udvikling«, siger sportsdirektør i FC København, Carsten V. Jensen, til klubbens hjemmeside.

LÆS ogSÅ

FC København har skrevet en fireårig kontrakt med forsvarsspilleren, der kom til IFK Göteborg i 2007.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce