utålmodig. Det er gået forbløffende hurtigt med at få Peter Graulund tilbage på fodboldbanen.
Foto: CASPER DALHOFF (arkiv)/POLFOTO

utålmodig. Det er gået forbløffende hurtigt med at få Peter Graulund tilbage på fodboldbanen.

Superligaen

Graulund tripper og er snart kampklar

AGF-træner Peter Sørensen kan melde om store fremskridt hos Peter Graulund.

Superligaen

Peter Graulund er snart klar til at spille kampe for AGF igen. Stod det til angriberen selv, ville han være i spil til forårspremieren i Superligaen mod FC Nordsjælland på lørdag.

Det oplyser AGF-træner Peter Sørensen, som dog holder lidt igen med Graulunds comeback, idet lægestaben holder lidt igen med at sende ham i kamp for tidligt.

»Det går forbavsende godt. Han er i supergod fysisk forfatning, og det er kun ekstern fornuft, der gør, at Peter ikke allerede spiller med. Hvis du spørger ham, så tror jeg, at han er klar«, siger Peter Sørensen.

Sæsonen var slut - troede man Peter Graulund rev en akillessene over i en pokalkamp i oktober mod Vejle-Kolding, og tidligere har udmeldingen været, at han sandsynligvis ville gå glip af hele sæsonen.

Men Peter Sørensen forventer at kunne gøre brug af Graulund i foråret, selv om det nok ikke bliver i marts.

»Vi forsøger at tøjle ham lidt, men han er i fantastisk god form på trods af sin skade. Han vil med sikkerhed være tilbage på banen i løbet af foråret«.

Han kommer på banen

»Vi har noget læge- og sundhedsstab, der formentlig vil gøre, hvad de kan for at holde fast i Peter. Men jeg er ret sikker på, at han kommer på banen i løbet af foråret«, fastslår Peter Sørensen.

AGF ligger nummer fem i Superligaen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce