Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Fodboldredaktørens spådom: Guld til FCK og Jacobs

FCN’s målsætning er at vinde sølv, og Randers-nederlag i Esbjerg lettede vejen.

Superligaen
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ariël Jacobs fortæller til Ekstra Bladet, at han, mens han har været træner i FC København, har fået tre tilbud fra klubber, der ville give ham større løn end FCK og betale FCK gode penge for ham. Men han bliver, hvor han er.

Nogle trænere føler af forskellige grunde behov for og lyst til at fortælle sådan noget, andre holder det for sig selv. Så vi ved ikke, om Kasper Hjulmand for nylig har fået tilbud fra fire klubber, måske flere.

Men man kan gætte på, at udlandet har fået øje på den unge mestertræner i FC Nordsjælland – som for resten kan komme i spil til landstrænerposten, når/hvis Morten Olsen stopper.

Opkøberne på plads Helt sikkert er det, at op imod en snes udenlandske klubber er på plads i Farum Park i aften for at opleve en dansk topkamp – og selvfølgelig primært nærstudere de bedste spillere på de to bedste hold i Superligaen.

Læs også

Unge spillere med international klasse er naturligvis især interessante for ’opkøberne’. Og duellerne mellem FCK-topscorer Andreas Cornelius og muskelmanden Jores Okore i FCN-forsvaret imødeses med spænding.

De kan begge lide at bruge deres kræfter i duellerne, de kan tage og give uden at blinke, og de rækker hånden ud bagefter og siger tak for kampen.

Stor duel: Okore-Cornelius
De gav hinanden en forsmag på, hvad der kan ventes i aften, da de trænede med VM-truppen i Spanien op til de to kampe mod Tjekkiet og Bulgarien. De gik til den, og bedømmelsen hos de fleste iagttagere ved ’ringside’ var, at Jores Okore vandt på point.

Læs også

For nordsjællænderne var Randers FC-nedturen i Esbjerg (tillykke til vestjyderne, der har for mange point og er for gode til at rykke ned) velkommen. FCN er snart sikker på at vinde sølv, og det er flot i en sæson, hvor der er skiftet meget ud på holdet.

FCK går ikke i stå igen

Der vil sidde mellem 9.000 og 10.000 tilskuere i Farum i aften, når uafgjort (set herfra) er det mest sandsynlige resultat.

Det vil være fint (for spændingen i toppen), hvis FCN vinder. Men i den sidste ende vil FC København generobre mesterskabet. Det er, ærligt talt, næsten umuligt at forestille sig, at FCK’erne ligesom sidste år skulle gå helt i stå i slutspurten. I foråret 2012 mistede FCK otte point i forhold til FCN i de sidste fem runder.

Læs også Ariël Jacobs skal nok blive den næste FCK-guldtræner, efter at Benny Johansen som den allerførste, Roy Hodgson, Hans Backe og Ståle Solbakken har været det.

Og så kan det være, der kommer flere tilbud til belgiske Jacobs. Men han bliver selvfølgelig og er med, når FCK gør comeback i Champions League.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden