AC Horsens cheftræner Bo Henriksen  var vidne til en superpræstation af OB's målmand.
Foto: Mikkel Berg Pedersen

AC Horsens cheftræner Bo Henriksen var vidne til en superpræstation af OB's målmand.

Superligaen

OB's supermålmand sikrer point i Horsens

Sten Grytebust var den helt store spiller i Horsens, hvor hjemmeholdet brændte muligheder på stribe.

Superligaen

AC Horsens havde chancer nok, men kunne ikke score på en storspillende Sten Grytebust, og så endte hjemmekampen mod OB i Superligaen 0-0.

Som ventet var OB mest på bolden i søndagens opgør, men Horsens var godt organiseret og gav meget lidt plads til gæsterne.

Efter en chancefattig første halvleg havde Horsens en håndfuld store muligheder efter pausen, men det kneb med skarpheden og effektiviteten.

Første halvleg var en jævn affære, hvor OB havde bolden det meste af tiden, men fynboerne havde dog meget svært ved at komme igennem den kompakte Horsens-defensiv.

Foruden et par tidlige forsøg på frispark var første halvleg en chancefattig omgang. Den største chance faldt til Horsens, da bolden sprang rundt i OB-feltet, men nettet kom ikke til at blafre før pausen.


    OB's Jens Jakob Thomasen og målmand Sten Grytebust og AC Horsens Henry Finnbogason, søndag i superligakampen på Casa Arena i Horsens.
Foto: Mikkel Berg Pedersen

OB's Jens Jakob Thomasen og målmand Sten Grytebust og AC Horsens Henry Finnbogason, søndag i superligakampen på Casa Arena i Horsens.

Ti minutter inde i anden halvleg burde Horsens have taget føringen. Jonas Thorsen var pludselig helt fri ved bageste stolpe, men sparkede utroligt nok over fra meget kort afstand.

Horsens dominerede i anden halvleg, der var spækket med store chancer til hjemmeholdet. Chance på chance blev dog misbrugt, og kampen endte 0-0, hvilket hjemmeholdet kan være mindst tilfreds med.

Resultatet betyder, at de to hold fortsat ligger i tæt kamp om pladserne i mesterskabsslutspillet med Horsens indenfor top-6 og OB lige udenfor.

Kampen minut for minut

Ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce