Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Stærkt. Jeff Winther lavede eagles på 6. og 14. hul. Hans bedste resultat på højeste niveau er en 2.-plads i en turnering i Sydafrika tidligere i år.
Foto: SCHÜTZE RENÉ

Stærkt. Jeff Winther lavede eagles på 6. og 14. hul. Hans bedste resultat på højeste niveau er en 2.-plads i en turnering i Sydafrika tidligere i år.

Golf
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Folk og vind bærer danske håb frem i Himmerland

To danske spillere med i top-10 ved den store European Tour-turnering i Himmerland, der ikke kun viser sig fra sin bedste side.

Golf
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Den etablerede publikumsfavorit og den fremadstormende Tour-debutant leverede på ny stabile indsatser under ustabile forhold på 2. runde af Made in Denmark-turneringen.

Fredag spillede 41-årige Søren Kjeldsen sig frem til finalerunderne ved at bruge 67 slag på par-71-banen på anlægget i Gatten, som bød på en af de faktorer, der kan skabe overraskelsesmomenter i spillet med den lille 45 gram tunge hvide bold.

Men det er den slags forhold, han elsker, forklarer Søren Kjeldsen til European Tours hjemmeside.

»Der blæste meget op, og det blev vanskeligt med vinden. Man skulle virkelig kontrollere boldens bane gennem luften«, siger Kjeldsen, der sammen med Jeff Winther er bedste danske islæt i kampen om førstepræmien på 2,25 mio. kroner.

Vejret kan få stor betydning

Duoen er på 135 slag efter identiske runder (68+67) på en delt 7.-plads med 3 andre. 28-årige Winther, der er i gang med sin første fulde sæson i europæisk golfs superliga, mener, at vinden måske kan få afgørende betydning i topstriden.

»Alle har muligheder for alt. Det kommer også an på vejret. Hvis det bliver lige så blæsende i weekenden, kan alt ske«, siger Jeff Winther til Ritzau.

Turneringen, som Kjeldsen roser for igen at have et publikum, der bærer spillerne frem, føres af waliseren Bradley Dredge, som i vinden fulgte sin 63-runde fra torsdag op med en 66’er og en total på 129 slag. Det er en lavere score efter 2. runde end i tidligere udgaver af turneringen.

Svenske Joakim Lagergren er 3 slag efter og de danske håb 6 efter. Længere tilbage finder ireren Shane Lowry (6 under par i dag, men 140 slag i alt) og tyske Martin Kaymer (139), der sammen med Kjeldsen er bejlere til et Ryder Cup wildcard.

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden