dominans. AG København har domineret dansk tophåndbold de to seneste år, hvor klubben har vundet både pokalen og mesterskabet.
Foto: Peter Hove Olesen (arkiv)

dominans. AG København har domineret dansk tophåndbold de to seneste år, hvor klubben har vundet både pokalen og mesterskabet.

Håndbold

AG København er gået konkurs

Sø- og Handelsretten i København meddeler, at håndboldklubben AG København har begæret sig selv konkurs.

Håndbold

Håndboldeventyret med AG København lider et alvorligt knæk, og fremtiden synes nu særdeles usikker.

Klubben har begæret sig selv konkurs, bekræfter Sø- og Handelsretten i København over for ekstrabladet.dk.

I en meddelelse på AGK's hjemmeside bekræfter Jesper Nielsen, at klubben lukker:

»Vi var tæt på en løsning«

Det er med den dybeste beklagelse, at vi efter at have arbejdet på at finde en ny ejer eller ejerkreds, og faktisk har været meget tæt på en løsning, nu må tage dette skridt. Det ville kræve, at vi fortsat var involveret på et niveau, vi desværre ikke længere ser som en mulighed«, skriver Jesper Nielsen.

Klubbens fremtid har længe været usikker, efter at bestyrelsesformand og storinvestor Jesper 'Kasi' Nielsen tidligere på måneden forlod projektet.

Tidligere på dagen har flere af klubbens spillere ellers fået udbetalt deres løn. Hvorvidt, de ville få deres løn, har imidlertid været usikkert, efter at Jesper Nielsen forlod projektet.

Mandag meddelte klubben desuden, at administrerende direktør Søren Colding havde forladt sin post.

Flere bestyrelsesmedlemmer har også bekræftet, at de på det seneste har forladt klubbens bestyrelse, fordi de ikke kunne få den ønskede indsigt i klubbens økonomiske situation.

Det er fortsat uklart, hvilke konsekvenser konkursen har for spillere, trænere og klubbens deltagelse i den danske håndboldliga.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce