OPTIMIST. Landstræner Gudmundur Gudmundsson - her med Mads Christiansen - ryster ikke på hånden, selv om der er kommet afbud til hans hold. Han vil i medaljerne.
Foto: POULSEN LARS

OPTIMIST. Landstræner Gudmundur Gudmundsson - her med Mads Christiansen - ryster ikke på hånden, selv om der er kommet afbud til hans hold. Han vil i medaljerne.

EM mænd

Landstræner sætter semifinale som EM-mål

En plads blandt de fire bedste er den overordnede målsætning for håndboldmændene til EM, der starter 15. januar i Polen.

EM mænd

Midt i januar byder Polen indenfor til EM i håndbold for mænd, og her er Danmark som ved de seneste mange slutrunder med blandt de hold, der forventes at nå langt.

Og den forventning har holdet og træner Gudmundur Gudmundsson også.

Den islandske cheftræner melder ud, at semifinalen er holdets målsætning for EM-slutrunden.

Danmark favorit til puljesejr

»Vi havde et holdmøde i aftes (lørdag), og vores målsætning er en plads i semifinalen. Det er den første målsætning«, siger landstræneren til TV2 Sport.

BITTERT:

Danmark er i pulje med Ungarn, Rusland og Montenegro ved slutrunden, og Gudmundsson er ikke bleg for at påtage sig favoritværdigheden i det selskab.

»Selvfølgelig skal vi præstere ordentligt i puljen og få så mange point med som muligt. EM er en svær slutrunde, der er kun gode hold. Men Ungarn er nok det bedste hold i puljen - hvis vi ikke snakker om Danmark«, siger landstræneren.

René Tofts fravær rokker ikke selvtillid

Tidligere på ugen modtog han et afbud stregspilleren René Toft Hansen, som er en vital del af både angreb og forsvar på det danske landshold.

PAUSE:

Men trods korsbåndsskaden til THW Kiel-profilen har det ikke ændret ved Gudmundssons tro på holdet.

»Målsætningen er ikke ændret på grund af René Tofts fravær. Den situation må vi klare med andre spillere«, siger han.

EM begynder 15. januar.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce