Konkurs. Hans Lindberg formåede at spille en udmærket kamp mod Rusland trods den nedslående besked om hans tyske klubs skæbne.
Foto: DRESLING JENS

Konkurs. Hans Lindberg formåede at spille en udmærket kamp mod Rusland trods den nedslående besked om hans tyske klubs skæbne.

EM mænd

EM-spillere i chok over klubkonkurs

HSV Handball med blandt andet Hans Lindberg og Casper U. Mortensen i truppen er fældet af pengemangel.

EM mænd

Hans Lindberg og Casper U. Mortensen fik ikke den bedste optakt til lørdagens EM-kamp mod Rusland, da de fik den tunge besked om, at deres klub, HSV Handball, var gået konkurs.

Allerede sidste år var storklubben i farezonen, men blev reddet i sidste øjeblik. Nu er det endegyldigt slut med bundesligahåndbold i den nordtyske storby, der aktuelt ligger nummer fire i den bedste række og i 2013 vandt Champions League.

Med konkursen kan klubbens spillere – herunder altså Hans Lindberg, Casper U. Mortensen samt Allan Damgaard – skifte til en ny klub.

Hans Lindberg har spillet i Hamburg siden 2007, og han er dybt skuffet over konkursen.

»Jeg vil gerne takke alle HSV’s fans for ni utroligt skønne år. Jeg troede, vi skulle blive i denne by resten af vores liv. Jeg er stadig i chok over det, der kom frem i går. Jeg er skuffet, pissesur, ked af det og fatter intet, som alle andre, der har HSV i hjertet. Jeg har lært så mange fantastiske mennesker at kende i Hamborg, om det så er medspillere, fans, medarbejdere på kontoret eller mennesker udenfor håndboldområdet. Jeg vil aldrig glemme hverken dem eller denne tid«, skriver Hans Lindberg på Facebook.

Også Casper U. Mortensen, der skiftede til HSV Handball fra Sønderjyske før denne sæson har kommenteret konkursen.

På sin hjemmesiden under overskriften ’Drømmen brast’ skriver landsholdsfløjen blandt andet:

»I går fik vi den triste nyhed, at vores klub, HSV, ikke fortsætter. Denne nyhed kom som et chok for os alle sammen, da vi har fået positive meldinger fra klubbens ledelse om at klubben kørte videre. Det viste sig at være en stor løgn«.

Spillerne har ikke fået løn i de seneste tre måneder, og på klubbens hjemmeside oplyses det, at den akut mangler 15 millioner kroner for at kunne fortsætte aktiviteterne.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce