Få avisen leveret hele julen: 15 aviser for kun 199 kr.

Stjerneskud. Caroline Wozniacki sluttede år 2010 som verdens bedste. Foto: Ap/Vincent Yu
Foto: VINCENT YU/AP

Stjerneskud. Caroline Wozniacki sluttede år 2010 som verdens bedste. Foto: Ap/Vincent Yu

Tennis

Glad Wozniacki er årets sportsnavn

Caroline Wozniacki jubler over, at hun er blevet kåret som årets sportsnavn 2010 i Danmark.

Tennis

Caroline Wozniacki stod for årets danske sportspræstation i 2010.

Lørdag aften modtog den danske nummer et på kvindernes verdensrangliste i tennis prisen som årets sportsnavn 2010 ved Danmarks Radios show 'Sport 2010' i Herning.

»Er det rigtigt? Fedt. Det er jeg rigtig glad for, det betyder virkelig meget for mig. Jeg har haft et fantastisk år, så det er fedt at blive hædret. Tusind tak«, sagde Caroline Wozniacki til DR, da hun blev stillet igennem via en transmission fra Asien.

Her opholder danskeren sig, inden hun tager til Australien for at deltage i årets første turneringer, heriblandt grand slamturneringen Australian Open.

LÆS ARTIKEL

Prisen som årets sportsnavn er blevet uddelt siden 1991, og det sker i samarbejde mellem Danmarks Idræts-Forbund og Morgenavisen Jyllands-Posten.

Caroline Wozniacki modtager hæderen og 50.000 kroner, fordi hun i 2010 spillede sig op som nummer et i verden og undervejs vandt seks turneringer på WTA-touren.

Sidste år gik prisen til svømmeren Lotte Friis. Hun måtte i år nøjes med at være blandt de tre nominerede, selv om hun sidste år vandt EM-guld på langbane på både 800- og 1500-meter fri og bronze på 400-meter fri.

Cykelrytteren Matti Breschel, som sidste år vandt VM-sølv i mændenes linjeløb på landevej, var den tredje nominerede til hæderen.

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce