Pointjagt. Caroline Wozniacki nåede også 1/8-finalen i Miami i 2011, hvor hun tabte til tyskeren Andres Petkovic. Sejr over Wickmayer vil derfor være lig med flere point til verdensranglisten.
Foto: Alan Diaz/AP

Pointjagt. Caroline Wozniacki nåede også 1/8-finalen i Miami i 2011, hvor hun tabte til tyskeren Andres Petkovic. Sejr over Wickmayer vil derfor være lig med flere point til verdensranglisten.

Tennis

Piotr Wozniacki: Caroline har det svært

Den tidligere verdensetter i tennis Caroline Wozniacki har det ikke nemt for tiden, indrømmer far og træner.

Tennis

At rasle ned ad verdensranglisten og blive kritiseret for sit spil. Det har været hverdag for Caroline Wozniacki de seneste mange uger, og det tager lidt hårdt på den tidligere verdensetter i tennis.

Det fortæller far og træner Caroline Wozniacki.

»Jeg tror, det er en reaktion på mange ting. Det er i hvert fald ikke optimalt i øjeblikket. Men vi arbejder hele tiden«, siger han til Ekstra Bladet.

»Det handler også om selvtillid, ja. Den slags perioder kommer. Dem kan du se hos alle spillere, også på herresiden. Det er svært at være på toppen hele tiden«, lyder det fra Piotr Wozniacki.

Kan ikke overføre træningen til kampene

Motivationen til at komme tilbage på toppen fejler intet, mener Piotr Wozniacki.

»Motivationsmæssigt er det okay, synes jeg. Men alle vil lave Caroline om. Hun læser og hører en masse tale om, at hun skal spille anderledes«.

»Det vil hun også gerne prøve, men lige nu kan hun ikke gøre det i kampene. Til træning kan hun godt lave en masse af de ting«, forklarer han.

I det igangværende Sony Ericsson Open i Miami har Caroline Wozniacki oplevet lidt succes med hidtil to sejre.

Mandag kl. 22.30 møder danskeren belgieren Yanina Wickmayer i 1/8-finalen. Belgieren besejrede sin landsmand Kim Clijsters på vej til Wozniacki-kampen, så Wickmayers selvtillid må være i top.

Til gengæld kan Caroline Wozniacki notere sig, at hun i fire indbyrdes kampe mod Wickmayer endnu ikke har tabt til belgieren.

Vinderen af Wozniacki-Wickmayer møder i kvartfinalen enten Samantha Stosur eller Serena Williams.

FACEBOOK

ritzau

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce