Tilbage. Caroline Wozniacki kan ved Australian Open tage et skridt frem på ranglisten igen.
Foto: ZHANG WEI (arkiv)/AP

Tilbage. Caroline Wozniacki kan ved Australian Open tage et skridt frem på ranglisten igen.

Tennis

Wozniacki rykker tilbage, men får bedre seedning

Den danske tennisspiller vil blive seedet til en plads i 1/8-finalen ved Australian Open.

Tennis

Når der på fredag trækkes lod til sæsonens første grandslamturnering, vil Caroline Wozniacki været seedet til en plads i 1/8-finalen.

Danskeren rykkede ellers en plads i den forkerte retning, da verdensranglisten blev opdateret mandag, og hun er nu nr. 18 efter at den store outsider til den kommende Australian Open-udfordring, den tidligere dobbelte vinder Victoria Azarenka, passerede hende via turneringsgevinsten i Brisbane.

Men trods tilbagefaldet, der er en direkte konsekvens af, at hun ikke kunne forsvare sidste sæsons finaleplads i Auckland, bliver Wozniacki altså seedet som mindst nr. 16. Der er nemlig to foranliggende spillere på ranglisten, der med sikkerhed ikke kommer til start i Melbourne, når det går løs om en lille uges tid.

Elendig tennis:

Italieneren Flavia Pennetta har indstillet karrieren, men figurerer stadig i regnskabet som nr. 8, mens nr. 9, Lucie Safarova, har meldt afbud. Hun kæmper fortsat med eftervirkningerne af en alvorlig bakterieinfektion i efteråret. De to faktorer gør, at Caroline Wozniacki tidligst kan møde kanoner som Williams-søstrene, Simona Helep og Maria Sharapova i 1/8-finalen.

I denne uges afvikles de sidste opvarmningsturneringer. I Sydney er Simona Halep kommet sig oven på den skade, der holdt hende ude af turneringen i Brisbane. Til gengæld er Petra Kvitova fortsat ukampdygtig efter en maveinfektion og Agnieszka Radwanska, der vandt turneringen i kinesiske Shenzhen i weekenden, har problemer med sit venstre ben.

Caroline Wozniacki nåede 2. runde i Australian Open sidste år efter nederlag til Victoria Azarenka.

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce