Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Glyn Kirk/Ritzau Scanpix
Foto: Glyn Kirk/Ritzau Scanpix

Caroline Wozniacki startede med at serve godt, men det var senere i kampen mod Aryna Sabalenka den, der begyndte at koste dyrt.

Tennis
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Nedtur: Hviderusser knækker Wozniacki efter dramatisk afslutning

Danskeren lykkes ikke med at forsvare sin titel i Eastbourne.

Tennis
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Caroline Wozniacki stormede afsted i første sæt og i begyndelsen af tredje sæt, hvor danskeren missede en matchbold, og så endte hun med at tabe.

Det blev udgangen på mødet med Aryna Sabalenka onsdag om en plads i kvartfinalen i WTA-turneringen i Eastbourne.

Den 21-årige hviderusser hev sejren i land efter tiebreak i tredje sæt, og hun sendte danskeren ud med 2-6, 6-4, 7-6 (7/5) efter en kamp, der udviklede sig til lidt af et drama.

Sejren betød, at Aryna Sabalenka fik revanche for nederlaget til Wozniacki i finalen i samme turnering i fjor, og det er hviderusseren, der i kvartfinalen torsdag møder Kiki Bertens.

Caroline Wozniacki kunne have sikret sejren foran 5-3 i tredje sæt, da hun servede sig på 40-30, men det hele endte med tiebreak, hvor Wozniacki bagud 5-6 blev brudt og tabte efter 2 timer og 23 minutter.

Stærk dansk start

Danskeren lagde ellers hårdt ud i første sæt og servede sig på 3-0.

Unge Sabalenka virkede utålmodig med flere vildskud, og Wozniacki brød igen til 4-0 og kom foran 5-0, inden det lykkedes hviderusseren at reducere.

Så skulle Wozniacki serve sættet hjem foran 5-1, men Sabalenka var ved at komme i gang, og Wozniacki måtte overleve fem breakbolde, før Sabalenka udnyttede den sjette og reducerede til 2-5.

Wozniacki svarede dog hurtigt igen og brød hviderusseren og tog første sæt 6-2.

Andet sæt blev indledt med et servees, og Wozniacki kom på 1-0, men Sabalenka udlignede til 1-1. Hun lavede dog stadig fejl, og Wozniacki servede sig på 2-1 efter lidt modvind.

Godt comeback af Sabalenka

Så ændrede kampen karakter og Sabalenka fandt sit spil. Hun holdt sin serv og udlignede, og hun brød efterfølgende rent til 3-2. Sabalenka servede rent partiet hjem til 4-2 bagefter og brød så også til 5-2.

Wozniacki ledte efter spillet fra første sæt, og hun brød til 3-5 og servede sig på 4-5, men danskeren kunne ikke undgå et tredje sæt.

Her stormede Wozniacki så igen afsted og bragte sig foran 3-0 og servede sig også ukompliceret foran 4-1. Sabalenka overlevede to breakbolde og reducerede, men Wozniacki servede sig rent på 5-2.

Foran 5-3 missede danskeren så sin matchbold, og efter en dobbeltfejl til sidst blev det 5-4 og bagefter 5-5 i Sabalenkas serv. En baghåndsvinder sikrede 6-5 efter et langt serveparti for Wozniacki, men der skulle tiebreak til, og her løb hviderusseren med sejren.


Ritzau

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden