Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jens Dresling
Foto: Jens Dresling
EP19
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lea Friedberg deltager i 'Europe Talks': »Det er en saltvandsindsprøjtning i demokratisk forståelse«

Når Lea Friedberg 11. maj møder sin politiske modpol, tyske Janosch Leugner, som en del af Europe Talks-projektet, håber hun at kunne få nye perspektiver på europæiske problemstillinger såsom Rusland.

EP19
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Når Europe Talks 11. maj løber af stablen, mødes over 22.000 europæere for at snakke europæisk politik. Samtalerne er en del af Politikens samarbejde med 16 andre europæiske medier, hvor vi forsøger at forbinde europæere med modsatrettede meninger, så de op til europaparlamentsvalget kan mødes i en dialog på tværs af EU’s grænser. 27-årige Lea Friedberg er en af de mange danskere, der lørdag skal snakke med sin politiske modpol. Til daglig arbejder hun i ngo’en Nyt Europa, og hun har været politisk aktiv i 10 år. Og så er hun blevet matchet med tyske Janosch Leugner.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

  Alt om EP19

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden