Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Optimist.  Onsdag aften ankom  Theresa May til EU-topmøde med  løfter om at knokle videre for at nå en  Brexit- aftale.  Foto: Francisco Seco/AP

Optimist. Onsdag aften ankom Theresa May til EU-topmøde med løfter om at knokle videre for at nå en Brexit- aftale. Foto: Francisco Seco/AP

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

EU-topmøde: Hvorfor skal danskerne betale for Brexit?

Forventningerne til EU-topmødet om Brexit er dalet drastisk. Nu er alt, hvad der ikke er en katastrofe, en succes. Claus Grube, tidligere ambassadør i både London og Bruxelles, forklarer dødvandet.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

For en uge siden lignede det EU-topmøde, der netop nu er i gang, det store gennembrud i skilsmissen mellem EU og Storbritannien, hvor stats- og regeringscheferne over en middag skulle nikke til bodelingsaftalen. Men da EU's stats- og regeringschefer onsdag aften mødtes i Bruxelles, var ambitionerne sænket til gulvhøjde, og nu handler det bare om at undgå en katastrofe, som en højtstående EU-diplomat udtrykker det.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden