Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Peter Hove Olesen
Foto: Peter Hove Olesen

I stå. Sydøst for Bornholm er arbejdet med lægning af Nord Stream 2 gået i stå, mens selskabet venter på en dansk afgørelse af ruten forbi Bornholm. Imens begynder forsinkelserne at løbe op i milliarder.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dansk pokerspil om Nord Stream 2 koster Putin og energiselskaber milliarder

Den manglende danske beslutning om Nord Stream 2-gasledningen vil komme til at koste det statsejede russiske moderselskab 2-3 milliarder kroner. Danmark risikerer en retssag om erstatning, mens de vestlige investorer er forbløffede over ’dansk slingrekurs’ og advarer om en plet på Danmarks ry som retsstat.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

En manglende dansk tilladelse til at føre den storpolitisk følsomme gasledning Nord Stream 2 fra Rusland til Tyskland vil forsinke det vigtige russisk-tyske gasprojekt så meget, at udgifterne bliver 2-3 milliarder kroner højere. Det er langt mere end hidtil antaget, og Danmark risikerer et helt eller delvist erstatningskrav for tabet.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden