Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Jan Grarup
Foto: Jan Grarup

I landsbyen Geri Peri i det nordlige Syrien raser markbrande på fuld styrke. Alene 10. juni blev mere end 28 brande antændt. IS har taget ansvaret for brandene og har meldt ud, at deres folk skal antænde alle marker for at sulte den lokale befolkning. På fotoet ses en indbygger i landsbyen forsøget at begrænse ilden.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Politiken i Syrien: De var samlet til en begravelse, da der kom besked om, at ilden var på vej. Den var begyndt 15 kilometer mod syd og spiste sig frem

I det nordøstlige Syrien brænder de marker, der skulle brødføde den krigshærgede nation. IS tager ansvaret, men i landsbyen Geri Peri ved de ikke, hvem der har sat ild på deres hvede. De ved bare, at de kommer til at mangle mad til vinter.

Internationalt
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man kan se dem langt væk. Lidt mere end 50 ansigter, der alle sammen ser i samme retning. De står rundt om huset på bakken og ligner mennesker, der har søgt tilflugt i højden under en oversvømmelse. Men det er ikke vandet, der truer landsbyen Geri Peri, det er ilden, og den er snart hele vejen rundt om dem.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden