Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Marco Constantino/AP
Arkivfoto: Marco Constantino/AP

Under en demonstration i San Ferdinando bar migranter billeder af Soumaila Sacko, en 29-årig migrant fra Mali, som i starten af juni blev skudt og dræbt.

Europa
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Ni mordforsøg i »hadets sommer«: Vold, mord og hadefuld retorik mod migranter er opskriften på stor politisk succes i frygtens Italien

Italiens indenrigsminister og højreleder, Matteo Salvini, skruer op for flere års fremmedfjendsk stemning. Resultatet er en bølge af vold i landet, hvor de gamle partier har spillet fallit, og EU har svigtet.

Europa
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Racismen breder sig i disse uger og måneder langsomt, men sikkert som en kræftsvulst i det italienske samfund. Antallet af racistiske mord og overgreb eksploderer i forhold til de seneste år, og advarslerne mod udviklingen kommer fra både venstre og den katolske kirke.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden