0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

HVÆSERNE MENER

ATS
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning


Camilla Boezen, 3.z,
Blålys Gymnasium:

Jeg er fuldztændig enig med dem, zom der mener, at der er for mange gymnazieelever i klazzerne! Jeg har forkzempel gået 3.g om tre gange, og hver gang er vi bare blevet flere og flere, og zå er det jo klart, at vi lærer mindre og mindre. Det er zimpelt hen zkruen uden hale, der bider zig zelv i enden!

Det er for rezten ikke kun i klazzerne, at vi er alt for mange. Der kommer ogzå zå mange elever i fredagzbaren, at det er herrezvært at få zig en drinkz! Zidzte fredag måtte jeg vente i næzten ti minutter, før ham den nærzynede fra 2.y, zom pazzede baren, fik øje på mig, og jeg havde endda min nye zuper puzh up-bh på, zå jeg kunne lægge mine bryzter helt op på dizken!

Haloooo, Tina N.! Hvad vil du lige gøre ved dét?

SKRIV TIL ATS
Kære ATS,
Kunne man ikke skrive, at regeringen nægter at lave finanslov sammen med Chris-tian Hund Hansens parti, fordi den ville blive for DYR?
J. Hedegaard, Sværtegade 2B, kælderen th

Kære Hedegaard,
Nej.
ATS

LYNINTERVIEW
Tiger Woods, har du lært noget af din personlige krise?
»Ja, jeg har for eksempel besluttet, at det skal være slut med udenomsægteskabelige forhold nu, da jeg ikke er gift længere!«.

KOMMUBANALT
Kommunerne har besluttet, at svage ældre skal tvinges på plejehjem:

»Det kan godt være, at nogle af dem vil forsøge at gøre modstand, men det kommer de nok ikke så langt med, da de jo netop er svage«, siger borgmester Aage Nielsen fra Ny Væmmelse Kommune.