Årets 10 bedste spil til ønskesedlen

Spilhylderne bugner af nyheder til juletræet, så Politiken har gennemtrawlet markedet og anbefaler her årets 10 bedste konsol- og pc-spil.

Jul
FOR ABONNENTER

Horizon Zero Dawn. PlayStation 4. Fra 16 år. 1 spiller.

En klar tendens i 2017 er endnu flere spil med gigantiske spilverdener, hvor spillerne selv vælger og præger opgaverne, historien og tempoet – og her er ’Horizon Zero Dawn’ et skolebogseksempel. Vi er i en dyster, men distinkt fremtidsverden, hvor robotdinoer hærger, og hvor man som jægeren Aloy skal kæmpe, udforske og overleve. Vigtigst af alt føles spillet som sit helt eget, og derfor bliver man grebet af fortællingen fra start til slut.

Divinity: Original Sin II. Windows. 1 spiller. Fra 16 år.

På overfladen ligner denne efterfølger et kedeligt klassisk og træls traditionelt rollespil, men man bliver fuldkommen revet med, når man først begiver sig ud på eventyrfærden. Alt fra spillets univers, dine valg til historiefortællingen og stemningen oser af karisma og kærlighed til sit ophav. Den slags smitter – heldigvis – og muligheden for også at kæmpe fire spillere sammen online skaber månedsvis af solidt rollespil.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce