En burger hos Blaabjerg & Madsen er old school syndig og saftig, men håndlavet - og serveres med frisk juice til.
Foto: Henriette Dæhli

En burger hos Blaabjerg & Madsen er old school syndig og saftig, men håndlavet - og serveres med frisk juice til.

Cafeanmeldelser

Fem hjerter: Der er virkelig valuta og kvalitet for pengene hos nyåbnet burgerjoint på Vesterbro

Hos Blaabjerg & Madsen på Vesterbro er der tjep betjening, gedigne råvarer og flot smag for pengene.

Cafeanmeldelser
FOR ABONNENTER

Når man står en regnvåd tirsdag aften med en flok sultne børn, så er det en lettelse, at man ikke skal tage stilling til, om der skal jalapeños i burgeren, om det skal være med cheddar eller mozzarella, eller om der skal coleslaw, rucola eller iceberg i bollen.

En burger hos Blaabjerg & Madsen har syltet agurk, tomat, løgringe, et sprødt salatblad, mayo og en bøf i midten. Færdigt arbejde. Altså, man kan godt få en vegetarversion med portobellosvamp i stedet for bøf eller en palæoversion, hvor svampen er bollen, men det behøver ungerne jo ikke få at vide. Så bestillingen er hurtigt overstået og point for det. Serveringen er også tjep. Fem minutter efter vi bestilte ved disken, blev maden sat på bordet. Og det hele pakket praktisk i brunt indpakningspapir og stukket ned i nydelige keramikskåle, som holder godt på godterne, så bordet ikke kommer til at flyde med faldne fritter eller løsslupne løgringe. Smart.

I det hele taget virker nyåbnede Blaabjerg & Madsen som et gennemtænkt koncept, som da også er blevet finpudset siden 2015, hvor moderfilialen på Frederiksberg slog dørene op. Resultatet er en cafeversion af en fastfood-joint. Hurtigt ind, hurtigt ud og indbydende mad og drikke til rimelige penge i pæn ramme.

Det holder, for når vi under os selv en burger, skal den både være old school syndig, saftig, sprød og salt, men også håndlavet af ordentlige råvarer. Og gerne med en frisk juice dertil. Det har Blaabjerg & Madsen fanget, og forståelsen for kundernes psykologi afspejler sig også i, at 60-70 procent af ingredienserne er økologiske, og burgerbollerne er friskbagte og i øvrigt både lune, lette og med en smuk gyldenbrun afbagning, som ville få dommerne i ’Bagedysten’ til at heppe.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent og få fuld adgang til Politiken i en måned for bare 1 kr.

Bliv abonnent for 1 kr

Mest læste

  • Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce