Annonce
Annonce
Opskrifter

Mandelpure - cremede friske mandler

Ingredienser

100 gr mandler
2 dl sødmælk
Salt



Pure af friske mandler er fantastisk i selskab med avocado.

Serveres til avokado og let saltet kaviar. Retten er en af Bo Bechs signaturretter.

Sådan gør du
100 g friske mandler renses og pocheres i 2 dl sødmælk i ca. 2 timer under låg.

Derefter blendes massen til en fin pure. Husk at tilsætte lidt salt, som både fremhæver smagen og hjælper pureen til at blive fin og cremet (skulle der mod al forventning opstå det problem, at massen bliver for tyk, er det ikke ulovligt at tilsætte lidt mere sødmælk).

Personligt syntes jeg, at avokado og mandel er en af disse perfekte kombinationer, som man kan bruge på alle kanter og leder. Prøv eventuelt at vende pureen i en salat eller på et par nykogte kartofler.

Held og lykke.

Del link