Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Mandelpure - cremede friske mandler

Gem til liste

Ingredienser

100 gr mandler
2 dl sødmælk
Salt



Pure af friske mandler er fantastisk i selskab med avocado.

Serveres til avokado og let saltet kaviar. Retten er en af Bo Bechs signaturretter.

Sådan gør du
100 g friske mandler renses og pocheres i 2 dl sødmælk i ca. 2 timer under låg.

Derefter blendes massen til en fin pure. Husk at tilsætte lidt salt, som både fremhæver smagen og hjælper pureen til at blive fin og cremet (skulle der mod al forventning opstå det problem, at massen bliver for tyk, er det ikke ulovligt at tilsætte lidt mere sødmælk).

Personligt syntes jeg, at avokado og mandel er en af disse perfekte kombinationer, som man kan bruge på alle kanter og leder. Prøv eventuelt at vende pureen i en salat eller på et par nykogte kartofler.

Held og lykke.

PolitikenPlus
  • SMAGFØRST vinsmagning Prøv en vinsmagning hos SMAGFØRST i Aarhus og test dine smagsløg og duftsanser. Vi udforsker den spanske vinverden.

    Pluspris 250 kr. Alm. pris 300 kr. Køb
  • Madrid-kassen, 12 flasker I Madrid laver de også vin med toppoint. Vi tilbyder nu en smagekasse med hele 5 forskellige røde og hvide vine fra et af de hotteste spanske distrikter netop. Alle vinene får 91-95 point hos Penin.

    Pluspris 1.875 kr. Alm. pris 2.210 kr. Køb
  • Skære- /smørebræt Gejst Transmission bordskåner / smørebræt / skærebræt er inspireret af gear, akseler og tandhjul.

    Pluspris 272 kr. Alm. pris 320 kr. Køb
  • Espressokande, 3 kops Espressokande fra Italien

    Pluspris 195 kr. Alm. pris 230 kr. Køb
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb