Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Mandelpure - cremede friske mandler

Gem til liste

Ingredienser

100 gr mandler
2 dl sødmælk
Salt



Pure af friske mandler er fantastisk i selskab med avocado.

Serveres til avokado og let saltet kaviar. Retten er en af Bo Bechs signaturretter.

Sådan gør du
100 g friske mandler renses og pocheres i 2 dl sødmælk i ca. 2 timer under låg.

Derefter blendes massen til en fin pure. Husk at tilsætte lidt salt, som både fremhæver smagen og hjælper pureen til at blive fin og cremet (skulle der mod al forventning opstå det problem, at massen bliver for tyk, er det ikke ulovligt at tilsætte lidt mere sødmælk).

Personligt syntes jeg, at avokado og mandel er en af disse perfekte kombinationer, som man kan bruge på alle kanter og leder. Prøv eventuelt at vende pureen i en salat eller på et par nykogte kartofler.

Held og lykke.

PolitikenPlus
  • Automatisk vaffelmaskine Perfekt tilberedning af lækre belgiske XXL- vafler med 50 % mere fylde.

    Pluspris 1.275 kr. Alm. pris 1.499 kr. Køb
  • Elkedel med karakter Elkedlen fra La Cafetière er i design og farveudvalg både klassisk og moderne.

    Pluspris 849 kr. Alm. pris 999 kr. Køb
  • Winemakers Dinner Smag på 8 udvalgte vine fra nogle af de bedste og mest spændende områder i Spanien med masser af point fra Penin. Og nyd en tilhørende Rasmus Bo Bojesen menu kreeret så mad og vine matcher hinanden.

    Pluspris 850 kr. Alm. pris 1.250 kr. Køb
  • Opvaskesæbe Koncentreret opvaskemiddel baseret på Savon de Marseille Sæbe. Består af vegetabilsk, overadeaktive stoffer, som renser og opløser fedt effektivt.

    Pluspris 79 kr. Alm. pris 99 kr. Køb
  • Nøddeknækker Et simpelt og smart design i silikone. Den tyske designtrio Ding3000 har skabt en nøddeknækker for Normann Copenhagen, som er nytænkende i sit design. Nutcracker ligger godt i hånden og nem at bruge.

    Pluspris 249 kr. Alm. pris 300 kr. Køb