Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Mandelpure - cremede friske mandler

Gem til liste

Ingredienser

100 gr mandler
2 dl sødmælk
Salt



Pure af friske mandler er fantastisk i selskab med avocado.

Serveres til avokado og let saltet kaviar. Retten er en af Bo Bechs signaturretter.

Sådan gør du
100 g friske mandler renses og pocheres i 2 dl sødmælk i ca. 2 timer under låg.

Derefter blendes massen til en fin pure. Husk at tilsætte lidt salt, som både fremhæver smagen og hjælper pureen til at blive fin og cremet (skulle der mod al forventning opstå det problem, at massen bliver for tyk, er det ikke ulovligt at tilsætte lidt mere sødmælk).

Personligt syntes jeg, at avokado og mandel er en af disse perfekte kombinationer, som man kan bruge på alle kanter og leder. Prøv eventuelt at vende pureen i en salat eller på et par nykogte kartofler.

Held og lykke.

PolitikenPlus
  • Skærebræt Smukt håndværk - direkte fra skoven. Køb et håndlavet skærebræt fra møbelsnedkeren Morten Høeg-Larsen, der fremstiller sin køkkenkunst på eget værksted i sydsvenske Ystad.

    Pluspris 1.529 kr. Alm. pris 1.800 kr. Køb
  • Trykkoger Nem og enkel trykkoger fra tyske Silit som kan forkorte tilberedningstiden med op til 70 %. Den har tre indstillinger og kan bruges til alle komfurtyper inkl. induktion. Fås også i 6,5 l.

    Pluspris 1.445 kr. Alm. pris 1.699 kr. Køb
  • Gourmetkassen 6 flasker Seks flasker gourmetvin fra Rosforth & Rosforth, når du rigtig skal forkæles. Kassen indeholder 1 champagne, 1 hvidvin, 3 rødevine og 1 dessrtvin. God fornøjelse!

    Pluspris 1.125 kr. Alm. pris 1.326 kr. Køb
  • Påskekarameller Skal årets påskeæg være karameller fra Gudhjem?

    Pluspris 456 kr. Alm. pris 537 kr. Køb
  • Dukkah kit Nyt til påskebordet: Prøv Dukkah - som tapas, snack eller tilbehør til æggene på påskebordet. Sendes fragtfrit fra Mill & Mortar helt frem til påske.

    Pluspris 114 kr. Alm. pris 134 kr. Køb