Annonce
Annonce
Opskrifter

Rodfrugtrulle med spinat

Denne ret begyndte egentlig som en røsti, der greb om sig.

TIP

Rodfrugtrullen kan bruges som tilbehør i stedet for kartofler, og den er også god kold, for eksempel i madpakken.
Og så går den godt til for eksempel røget skinke.

Ingredienser

4 personer

Indkøb

4 store kartofler
ca. 500 g
2 gulerødder
1 rødbede
4 æg
50 g spinatblade

Basis – fra køkken- og køleskab

1 løg
1 fed hvidløg
2 spsk. hvedemel
salt og peber




Der kom lidt rødbede i, så et par gulerødder og derpå nogle æg over, og så var farven blevet så flot, at Julie Hey ikke ville lave små klatter, men en stor plade, som hun bagte i ovnen.

Imens fandt hun nogle spinatblade, hun også ville have med, så før massen var bagt helt færdig, rullede hun den om spinaten og satte ’rouladen’ tilbage i ovnen.

1. Tænd ovnen på 200 grader. Skræl rodfrugterne, riv dem groft, og pres væden fra.

2. Pil løget, og riv det groft.

3. Pisk æggene sammen, og vend dem med rodfrugter, løg, presset hvidløg, mel, salt og peber.

4. Fordel rodfrugtmassen fladt ud i et lag – 1/2-1 cm tykt – i en bradepande beklædt med bagepapir, og bag den i ovnen i 15-20 minutter.

5. Skyl spinatbladene, og lad dem dryppe godt af. Læg dem i en stribe på den bagte rodfrugtomelet. Rul omeletten sammen i bagepapiret, og bag den i yderligere 10 minutter.

6. Server rodfrugtrullen i skiver til al slags kød, eller nyd den som en vegetarret.

Del link