Annonce
Annonce
Annonce
Mad

Hvidløgssuppe

Gem til liste

Ingredienser

4 personer

4 løg
12-16 fed hvidløg
1 stor spsk. smør
1 lille spsk. mel
1 1/2 liter hønsebouillon
Ca. 1/2 dl Noilly Prat
1 dl. fløde
Revet muskatnød
Salt og peber
Evt. lidt sherryeddike
Purløg
Sådan gør du

Hak løg og hvidløg fint, og sautér dem langsomt i smørret, til de er bløde og gennemsigtige. Drys melet på og lad det stege med i et minuts tid.

Hæld bouillon på lidt efter lidt, mens der piskes. Lad suppen koge for stille blus i 15-20 minutter. Herefter blendes den med stavblender, til den er jævn.

Tilsæt Noilly Prat og fløde, og kog suppen igennem. Smag til med revet muskatnød og salt og peber, og juster evt. med et par dråber sherryeddike. Servér rygende varm med finthakket purløg og lun, sprød flutes.

PolitikenPlus
  • Cavakassen, 12 flasker Cava produceres på samme måde som Champagne ? og det smages! Fylde, smag og velduft i store mængder fylder glasset ? og boblerne giver liv og glæde. Smag tre af Spaniens bedste cavaer i denne kasse.

    Pluspris 1.395 kr. Alm. pris 1.660 kr. Køb
  • Brødrister Brødrister i moderne og gedigen kvalitet fra engelske Dualit. Har både optø- og ristefunktion og klarer ristning af både brødskiver og boller/bagels. Produceret i rustfrit stål.

    Pluspris 1.189 kr. Alm. pris 1.399 kr. Køb
  • Pande Sofia serien er med keramisk belægning og Greenpan var de første på markedet, år 2008, med keramiske belægninger og er udviklet i Europa og sælges i dag i hele verden.

    Pluspris 319 kr. Alm. pris 399 kr. Køb
  • Frilandsand til jul Ænderne går frit rundt på beplantede græsarealer og har adgang til frisk vand og kan søge skygge under træerne. De fodres med majs og korn og ellers spiser de, hvad de finder af vegetation udendørs.

    Pluspris 325 kr. Alm. pris 400 kr. Køb
  • Nytårsmenu 2015 Marker nytåret med en delikat menu tilberedt af Bib Gourmand-restauranten Søren K.

    Pluspris 335 kr. Alm. pris 395 kr. Køb