Annonce
Annonce
Annonce
Tennis

Wozniacki er videre og slipper for Clijsters

Caroline Wozniacki er i fjerde runde i Miami, hvor modstanderen trods alt er belgisk.

Gem til liste
VIDERE. Næste modsrander i Miami for Caroline Wozniacki er belgieren Yanina Wickmayer. - Foto: Alan Diaz/AP

VIDERE. Næste modsrander i Miami for Caroline Wozniacki er belgieren Yanina Wickmayer. - Foto: Alan Diaz/AP

Helt som ventet er den danske tennisspiller Caroline Wozniacki klar til fjerde runde i WTA-turneringen i Miami, Sony Ericsson Open, efter sejr på 6-3, 7-6 over den 27-årige tjekke Petra Cetkovska.

Danskeren er seedet som nummer fire i turneringen, mens hendes modstander blot er 27.-seedet.

Ny spænding i andet sæt
I første sæt var der ingen tvivl om, at den tidligere danske verdensetter var en klasse bedre end sin modstander. Wozniacki tog sættet med cifrene 6-3.

I andet sæt kom der imidlertid spænding tilbage i kampen. Danskeren kom bagud 2-0, inden det lykkedes hende at bryde tilbage og vende sættet til sin fordel.

Men selvom Wozniacki bragte sig foran 5-4, fortsatte tjekken med at spille sin chance, og hun brød danskerens serv til stillingen 5-5.

Hurtigt brud blev afgørende
Wozniacki fik dog brudt tilbage med det samme, inden kampen blev afgjort i et langt sidste parti. Her skiftedes de to spillere til at have fordel, men til sidst måtte belgieren bøje sig for overmagten.

Kampen varede en time og 41 minutter og var danskerens blot anden ved turneringen, fordi hun sad over i første runde.

Det lå til et møde med den næsten uovervindelige belgier Kim Clijsters i fjerde runde, men Caroline Wozniacki undgår sin onde ånd, da Clijsters tabte til den 23.-seedede belgier Yanina Wickmayer.

Wozniacki er på vej tilbage
Caroline Wozniacki har taget en rutsjetur ned af ranglisten de seneste måneder.

Hun gik ind i det nye år som verdensetter, men hun indtager nu en sjetteplads.

I anden runde slog Caroline Wozniacki tjekkiske Barbora Zahlavova Strycova med 6-4, 6-0

PolitikenPlus
 • Bikeray IV Evo Den mindste pandelampe i Bikerays sortiment men stadig en kraftkarl med sine fire Cree XPG2-dioder, der giver 1.500 lumen i lysoutput ? rigeligt til at lyse det meste af skoven op. Brændetid:4 timer.

  1.000 kr. Spar 350 kr. Læs mere
 • Falke RU Energizing Blød og behagelig kompressionsløbestrømpe, der hjælper til at give et bedre tilbageløb i underbenets vener, således at affaldsstoffer hurtigere fjernes, så muskeltrætheden mindskes.

  275 kr. Spar 94 kr. Læs mere
 • Fusion Hot Long Vintertight Varm og lækker vintertight - perfekt til den danske vinter. Tighten er lavet i et godt svedtransporterende og blødt materiale, der holder dig tør og tempereret pga. den plyssede inderside.

  525 kr. Spar 175 kr. Læs mere
 • GripGrab Running Expert Running Expert er en high-end løbehandske, som giver fremragende isolering kombineret med enestående åndbarhed.

  185 kr. Spar 90 kr. Læs mere
 • Craft ER Weather Jacket Med denne vind- og vandtætte løbejakke vil du kunne overkomme alle de udfordringer den danske vinter kan byde på, uanset om det sner, blæser eller regner.

  1.000 kr. Spar 400 kr. Læs mere