Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Grenåvej nord for Århus.  Lige nu er midterrabatten en fryd af vilde blomster og græsser, der får lov til at lyse og svaje i vinden, smukkere end noget blomsterbed.
Foto: Søren Ryge Petersen

Grenåvej nord for Århus. Lige nu er midterrabatten en fryd af vilde blomster og græsser, der får lov til at lyse og svaje i vinden, smukkere end noget blomsterbed.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Søren Ryge: Tak og øv! Stop græsklippetosserne

Danmarks største og mest sete nationalpark er vores vejrabatter og grøftekanter. Derfor skal man ikke holde dem som flad græsplæne, men lade dem blomstre og leve.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Grenåvej. Det er min vej til og fra arbejde, så den kender jeg og holder øje med. Især rabatterne med træerne, buskene, blomsterne og græsset. Strækningen med motortrafikvej og motorvej har det fint, for her får alt lov til at vokse og blomstre. De sidste fem kilometer ind mod Aarhus er værre, for her bestemmer kommunen, og her har jeg igennem årene skældt ud over de forbandede græsklippere, der barberer både siderne og den brede midterrabat, som om det var græsplæner. De begynder, når mælkebøtterne blomstrer og så hver 14. dag, basta!

Det er nu, det bliver spændende...

Følg de første 100 dage efter valget for kun 299 kr.

Bliv abonnent

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden