0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Bagsiden tester: Synet af møllen, der roterer gennem frugtkødet, gør dig lykkelig

Du kan godt lægge kniven væk. Melonmølleskæreren er en dybt tilfredsstillende oplevelse. Især hvis du har plads i køkkenskuffen.

Jacob Ehrbahn
Foto: Jacob Ehrbahn

Det er ikke en særlig stor melon, Bagsiden tester melonskæreren på, men vi kan alligevel få tre fine stykker for hver gang vi skærer.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der var store forhåbninger til den ’multifunctional stainless steel windmill watermelon slicer cantaloupe slicer fruit dig kitchen tool’ (forkortet af red.), som vi i denne måned har indkøbt hos den kinesiske krimskramsgigant Wish. Den koster i øjeblikket 14 kroner.

Bagsideredaktøren kunne mærke sit indre barn hoppe i stolen ved udsigten til at skulle skære ubesværet gennem frugtkød med en vindmølle og håbede på en tilfredsstillende oplevelse a la den, man havde som barn på stranden i selskab med en sandmølle. Åh, at se sandet løbe gennem møllen og ud i sandet eller ned i spanden i en fin bunke.

Der blev derfor også indkøbt en dejlig velsmagende, skulle det vise sig, vandmelon i Netto på Rådhuspladsen, og Bagsiden greb vindmølleskæreren, som Wish beskriver som »newest superior design«, for at teste brugbarheden.

GÆLDER KUN I DAG: Få fuld digital adgang resten af året for kun 136 kr.

Køb nu

Annonce

Læs mere

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts