Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Akg-Images/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix
Foto: Akg-Images/Ritzau Scanpix/Ritzau Scanpix

Nogle gange kræver det en hel ceremoni, hvis man vil brygge en god kop te, hvilket denne kvinde fra Yunnan-provinsen har kastet sig ud i. Te fra Yunnan er i øvrigt dejlig krydret.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Skal du lige have en kop te, skat? Sådan laver du te som for 1.300 år siden

Man kan sjuske med meget. Men man bør ikke gøre det, når man laver te. Det slog forfatteren Lu Yu allerede fast under det kinesiske Tang-dynasti, og det passer stadig.

Bagsiden
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning

I år 763 satte den kinesiske forfatter Lu Yu sig ned og skrev en bog. Lu Yu levede under Tang-dynasiet, som løb fra 618 til 907, og der var en ting, der havde fanget hans opmærksomhed: te. Den herlige varme væske, som man frembringer ved at overhælde nogle blade med kogende vand, før man lader det stå et par minutter og skyller det ned.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden