Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:

Det er dybt dobbeltmoralsk, når danskerne stejler over ideen om, at en landmand har sex med sine søer, men samtidig køber buræg og grisens skuldersår i hakket form til 30 kr. pr. halvkilo. Kilde: Politiken.tv / Producer: Henrik Haupt

Rasmus Brygger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Danskernes forhold til dyrevelfærd og dyresex er hyklerisk

I Fakta falder danskerne over hinanden for at købe billige æg fra burhøns og hakket gris fra landmænd, der slynger griseunger ned i et stenhårdt betongulv.

Rasmus Brygger
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Man skal til borgermøde i Thyborøn for at finde en mere ligegyldig debat end pr-minister Dan Jørgensens nye yndlingsemne: dyresex. Personligt har min reaktion været stilfærdigt, men alligevel kraftfuldt, at banke panden i skærmen på min bærbare og undlade at skrive ét ord om den klistrende populistiske, rasende absurde og fuldkommen ligegyldige snak om forbud mod dyresex. Men nuvel. Danskernes hykleriske feel good-anti-sex-med-gris-og-eller-hund-kampagne fortjener alligevel at få et par ord med på vejen.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Marie Hald/moment Agency

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp
  Fik du hørt: De tykke kvinders frihedskamp

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om tykke kvinders frihedskamp.

 • Maud Lervik

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol
  Fik du hørt: Nattesøvn er det nye statussymbol

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om vores nattesøvn.

Forsiden