Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
JENS DRESLING (arkiv)
Foto: JENS DRESLING (arkiv)

Krise: Vi ligger konstant under 20 procent, hvor vi tidligere var desperate, når vi lå under 30 procent, skriver Ritt Bjerregaard.

Ritt Bjerregaard
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Lyt til vælgerne - hvis Socialdemokratiet skal op af det hul, det befinder sig i nu

Det kostede dyrt at sælge en del af aktiemajoriteten fra DONG til Goldman Sachs, fordi det angreb nogle fundamentale holdninger i Socialdemokratiet

Ritt Bjerregaard
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Enhver socialdemokrat i Danmark må være bekymret over partiets placering ifølge meningsmålingerne. Vi ligger konstant under 20 procent, hvor vi tidligere var desperate, når vi lå under 30 procent.

Det kalder på eftertanke, og det var derfor en fornøjelse at læse Mette Fredriksens betragtninger i Børsen i dag.

Det var selvfølgelig irriterende, at det skulle gøres til 'Arvestrid', som overskriften lød, men det er åbenbart mediernes hovedlinje for øjeblikket, og det må ikke stoppe den nødvendige debat i socialdemokratiet.

LÆS KOMMENTAR

Selvfølgelig skal de socialdemokratiske politikere lytte noget mere til vælgerne, det er påtrængende nødvendigt, hvis partiet skal op af det hul, som det befinder sig i nu.

Det kostede dyrt at sælge en del af aktiemajoriteten fra DONG til Goldman Sachs, fordi det angreb nogle fundamentale holdninger i socialdemokratiet, ligesom det var uforståeligt, at barselsorloven til mænd skulle opgives, og det ovenikøbet havde været nemt at finde flertal for forslaget i folketinget.

Der er andre eksempler på en politik, der ikke opleves som retfærdig af de socialdemokratiske vælgere. Derfor skal der lyttes, og der må være langt mere dialog og en politik,, hvor vælgerne kan genkende sig selv.

Andre ministre end Mette Frederiksen har også forstået, at det er nødvendigt at tage vælgerne alvorligt, tag bare Magnus Heunicke, der kort efter sin tiltræden som trafikminister brugte twitter til at fortælle sit apparat, at folk selvfølgelig ikke skulle betale ekstra, når det var systemet, der havde lavet fejl.

God, hurtig og forståelig socialdemokratisk reaktion. Dem må der gerne være mange, mange flere af.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden