Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Lars Just
Foto: Lars Just

Politisk fokus. Der er ting, som bekymrer os meget mere end de grafer, de viser på Marienborg, siger Alternativets leder Uffe Elbæk.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Det er ikke os, men vores kritikere, der er de naive

Der er nogle, som gerne vil caste os som et uansvarligt hipsterparti fra Kødbyen i København. Men det er da os, ikke kritikerne, der har fokus på den klima- og ulighedsdagsorden, der er afgørende for de fremtidige generationer, siger Alternativets politiske leder, Uffe Elbæk.

Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

»Henrik Sass Larsen har sagt meget. Rigtig meget vrøvl, hvis du spørger mig. Hans påstand om, at vi er et bluffnummer, er helt forkert. Vi oplever os selv som et meget ansvarligt parti, men vi synes, der er nogle af vores kollegaer herinde på Christiansborg, som ikke tager udfordringerne på klima- og ulighedsdagsordenen nær så seriøst, som de burde. Det er dem, som ikke anser de to dagsordener for at være de afgørende, som er de uansvarlige. Det er ikke os, men vores kritikere, der er de naive, når de tror, vi kan fortsætte, som vi plejer«.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse
  Fik du hørt: Indefra USA's voksende White Power-bevægelse

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om hvid racisme og White Power-bevægelsen i USA.

 • Finn Frandsen

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?
  Fik du hørt: Er vi på vej mod det sidste muh?

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om koens fremtid.

 • Lars Krabbe

  Du lytter til Politiken

  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen
  Fik du hørt: Den ukendte Kim Larsen

  Henter…

  ’Du lytter til Politiken’ holder efterårsferie i denne uge og er tilbage med nye, aktuelle historier mandag den 21. oktober. Men i mellemtiden kan du høre - eller genhøre - fem afsnit af ’Du lytter til Politiken’, som vi har udvalgt til dig fra den forgangne periode. I dag kan du høre om den ukendte Kim Larsen.

Forsiden