Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Jens Hartmann Schmidt
Foto: Jens Hartmann Schmidt

Klokken 12.10 i dag stævnede Mads Tofte ud fra Skovhoved Havn og drog i frivillig landflygtighed på grund af et system og en lovgivning, der afholder ham fra at kunne være sammen med sin datter i Danmark.

Mads Tofte forlader Danmark i protest: »Nu sejler jeg dette lille stykke Danmark ud til steder i verden, hvor vores familie endelig kan samles under dansk flag«

I mere end tre år har Mads Tofte og hans kone Joan kæmpet for at få deres nigerianske adoptivdatter, Favour, til Danmark. Hidtil har det været forgæves. I protest forlod den tidligere rektor for IT-Universitetet i dag landet. I sin sejlbåd fra Skovshoved Havn.

FOR ABONNENTER

Havneplads U11 på Skovshoved Havn er tom.

For et øjeblik siden lå en 43 fod lang sejlbåd fortøjet til kajkanten. Her var venner, familie og kollegaer fra it-miljøet stimlet sammen for at vinke farvel til besætningen og kaptajn Mads Tofte, der tidligere i år forlod jobbet som rektor på IT-Universitetet efter 20 år på posten.

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr
  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

Forsiden