0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Rasmus Bech: Som stolt dansk kål-gnasker nægter jeg at spise kål fra Tyskland og Polen

I Danmark har vi spist kål i flere hundrede år. Men hvorfor skal vi have rødkål fra Tyskland og Polen?

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Roald Als/Politiken-Tegning
Arkivtegning: Roald Als/Politiken-Tegning
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Debat
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Storerødkålsaften er overstået på traditionel vis i de fleste danske hjem. Forhåbentlig var den økologiske kål til både and og flæskesteg hjemmelavet, forhåbentlig var den groft snittet, og forhåbentlig havde den smuk glans og en smag af surt og sødt – og tilsat de krydderier, der er den enkelte families kendetegn.

Ikke for på nogen måde at prale, overhovedet ikke, men her i huset står jeg for rødkålen og har ’altid’ gjort det. I hvert fald så længe, vi har haft juleværtskabet.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Deltag i debatten nu

Det koster kun 1 kr. at få fuld adgang til Politiken, hvor du kan læse artikler, lytte til podcasts og løse krydsord.

Læs mere

Annonce

Læs mere