Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
At en sløset læge kan forårsage unødvendig død, er velkendt. Men at det samme gælder for sløset tænkning, er mindre velkendt. Dansk donorpolitik, som heldigvis redder liv hver dag, kunne redde endnu flere liv, skriver Thomas Søbirk Petersen.
Tegning: Mette Dreyer

At en sløset læge kan forårsage unødvendig død, er velkendt. Men at det samme gælder for sløset tænkning, er mindre velkendt. Dansk donorpolitik, som heldigvis redder liv hver dag, kunne redde endnu flere liv, skriver Thomas Søbirk Petersen. Tegning: Mette Dreyer

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er et debatindlæg. Indlægget er udtryk for skribentens holdning. Alle holdninger, som kan udtrykkes inden for straffelovens og presseetikkens rammer, er velkomne, og du kan også sende os din mening her.


Etikprofessor: Sløset tænkning i Etisk Råd kan ende med at koste liv

Et flertal i Det Etisk Råd bakker op om organdonationspolitik, der medfører unødvendige dødsfald, skriver professor i filosofi Thomas Søbirk Petersen, der selv er medlem af rådet.

Debatindlæg
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Sidste år døde 29 borgere i Danmark, mens de stod på venteliste til en lunge, en nyre, en lever eller et hjerte. Læg hertil de borgere, der blev pillet af ventelisten, fordi de var for svage eller syge til at modtage et organ. Vi må gå ud fra, at flere af disse allerede er døde eller gør det inden længe, men hvor mange det præcis handler om, ved vi ikke.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

Annonce

Podcasts

Forsiden