0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Madredaktøren: Sådan får du simremad i hverdagen

Lykken er en varm gryde mad, når man kommer hjem fra arbejde. Og løsningen er at lave den dagen i forvejen.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres. Du kan også hjælpe ved at udfylde spørgeskemaet herunder, hvor vi spørger, hvordan du har oplevet den automatiske oplæsning.

Spørgeskema om automatisk oplæsning
Nadia Mathiasen(arkivfoto)
Foto: Nadia Mathiasen(arkivfoto)

Smørmørt. Det er svært at nå at lave simremad, når man kommer hjem fra arbejde 17:30. Løsningen er at lave det dagen før. På billedet er det ikke Mette Mølbaks simremad men madskribent Nadia Mathiasens opskrift på oksehaler.