Smørmørt. Det er svært at nå at lave simremad, når man kommer hjem fra arbejde 17:30. Løsningen er at lave det dagen før. På billedet er det ikke Mette Mølbaks simremad men madskribent Nadia Mathiasens opskrift på oksehaler.
Foto: Nadia Mathiasen(arkivfoto)

Smørmørt. Det er svært at nå at lave simremad, når man kommer hjem fra arbejde 17:30. Løsningen er at lave det dagen før. På billedet er det ikke Mette Mølbaks simremad men madskribent Nadia Mathiasens opskrift på oksehaler.

Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


Madredaktøren: Sådan får du simremad i hverdagen

Lykken er en varm gryde mad, når man kommer hjem fra arbejde. Og løsningen er at lave den dagen i forvejen.

Klummer
FOR ABONNENTER

Nogle gange virker erfaring i éns arbejdsliv lige så brugbart som en iPhone4 fra det forrige årtusind. Det man vidste i går, gælder ikke i dag. Og man står tilbage med prikkende angst for at blive overhalet af nogen, der er yngre og hurtigere end én selv. Helt modsat er det i køkkenet.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Få fuld adgang om mindre end 2 minutter

De hurtigste bruger mindre end 1,3 minutter på at blive abonnent

Bliv abonnent for 1 kr

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce