Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon

Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Læs nu
Du har ingen artikler på din læseliste
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste
Foto: Ekstra Bladet Logo/Stine Bidstrup
Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Ekstra Bladet - og en dårlig dag for Stig Elling

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst

En god dag for...

Ekstra Bladet. På en halvstille sommerdag, hvor Donald Trump godt nok tumler rundt nede i Belgien, er der i bladbranchen intet så velsignet som en kioskbasker, der dratter ned fra himlen.

Og så oven i købet en sag, der rammer ned præcis der, hvor danskerne befinder sig lige nu: i sommerlandet. Onsdag trak Ekstra Bladet tusindvis af læsere til netudgaven med historien om, at myndighederne advarer folk mod at bade ved de populære nordsjællandske strande Smidstrup Strand og Gilleleje Veststrand.

Af ukendte årsager er der for mange E.-colibakterier i vandet. Sådanne bakterier forekommer som bekendt også i menneskers tarme, og så ligger overskriften ligefor: ’Lorte-alarm på danske strande: Bad ikke her!’. De har det bare sjovere, vores overboere her i huset.

En dårlig dag for...

Stig Elling. Der er kommet blade, og som sædvanlig er der noget at hente i Se og Hør. Godt nok skal man nogle sider om i ugens udgivelse for at finde en sag, der for alvor rusker op i livet. Forbi Nicklas Bendtner, der ifølge bladets granskning af indstillinger på de sociale medier nu igen skulle være kæresteløs.

Forbi den stort opsatte historie om, at fransk er på vej ud af Amalienborg som hovedsprog efter prins Henriks død. Dog ikke i køkkenet, da fransk er »et gastronomisk verdenssprog«. Og så til hovedsagen: Rejsekongen Stig Ellings 11-årige gravhund Lui er død efter kortere tids sygdom.

»Han har været med til mange arrangementer. Han var nok en af Danmarks bedst kendte hunde«, siger Stig Elling til Se og Hør, der således heller ikke i denne uge er udkommet forgæves.

 • Ældste
 • Nyeste
 • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Podcasts

 • Du lytter til Politiken

  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold
  Hør podcast: Ståle - nordmanden midt i dansk fodbold

  Henter…

  For nylig sikrede FCK sig endnu engang det danske mesterskab - med Ståle Solbakken som bagmand. Men hvad er det egentlig, nordmanden kan? Hvordan kan en af superligaens mest markante skikkelser både eje en kompromisløs vindermentalitet og et socialistisk hjerte? Hvad gjorde det ved ham, da hans hjerte standsede i syv minutter og endte hans egen fodboldkarriere? Og det, han kan som træner, kan han det kun i dansk fodbold?

 • Du lytter til Politiken

  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør
  Hør Politikens valg-podcast: En uge med store overraskelser og et ungdomsoprør

  Henter…

  Politisk kommentator Kristian Madsen og politisk redaktør Anders Bæksgaard samler op på ugens vigtigste valg-begivenheder.

 • Skyline, København.

  Politikere i Københavns kommune sagde i denne uge nej tak til H.C. Andersen Adventure Tower, som ifølge planen skulle ligge i Nordhavn og række 280 meter op i luften. Det var alligevel for højt, men de seneste årtier er de høje huse faktisk begyndt at skyde i vejret igen. Hvorfor er de tilbage? Og hvad sker der med en by, når dens huse bliver højere end kirkespir og rådhustårne?

Forsiden