Foto: Ekstra Bladet Logo/Stine Bidstrup
Klummer

Dette er en klumme. Klummen er udtryk for skribentens holdning.


En god dag for Ekstra Bladet - og en dårlig dag for Stig Elling

Politiken kårer hver dag, hvem der har haft en god dag - og hvem der har haft en dårlig dag.

Klummer

En god dag for...

Ekstra Bladet. På en halvstille sommerdag, hvor Donald Trump godt nok tumler rundt nede i Belgien, er der i bladbranchen intet så velsignet som en kioskbasker, der dratter ned fra himlen.

Og så oven i købet en sag, der rammer ned præcis der, hvor danskerne befinder sig lige nu: i sommerlandet. Onsdag trak Ekstra Bladet tusindvis af læsere til netudgaven med historien om, at myndighederne advarer folk mod at bade ved de populære nordsjællandske strande Smidstrup Strand og Gilleleje Veststrand.

Af ukendte årsager er der for mange E.-colibakterier i vandet. Sådanne bakterier forekommer som bekendt også i menneskers tarme, og så ligger overskriften ligefor: ’Lorte-alarm på danske strande: Bad ikke her!’. De har det bare sjovere, vores overboere her i huset.

En dårlig dag for...

Stig Elling. Der er kommet blade, og som sædvanlig er der noget at hente i Se og Hør. Godt nok skal man nogle sider om i ugens udgivelse for at finde en sag, der for alvor rusker op i livet. Forbi Nicklas Bendtner, der ifølge bladets granskning af indstillinger på de sociale medier nu igen skulle være kæresteløs.

Forbi den stort opsatte historie om, at fransk er på vej ud af Amalienborg som hovedsprog efter prins Henriks død. Dog ikke i køkkenet, da fransk er »et gastronomisk verdenssprog«. Og så til hovedsagen: Rejsekongen Stig Ellings 11-årige gravhund Lui er død efter kortere tids sygdom.

»Han har været med til mange arrangementer. Han var nok en af Danmarks bedst kendte hunde«, siger Stig Elling til Se og Hør, der således heller ikke i denne uge er udkommet forgæves.

  • Ældste
  • Nyeste
  • Mest anbefalede

Skriv kommentar

2000 tegn tilbage

Redaktionen anbefaler:

Læs mere:

Annonce

Annonce

For abonnenter

Annonce

Forsiden

Annonce